Ένα πολυσυλλεκτικό σεντούκι με 19 τραγούδια – θησαυρούς έχει ετοιμάσει ο Πάνος Κιάμος.

Ο Πάνος Κιάμος μοιράζεται τα δύο πρώτα τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Δυόμιση χρόνια έπειτα από το άλμπουμ των μεγάλων και αστείρευτων επιτυχιών «Από Αστέρι Σε Αστέρι», από τα οποίο αγαπήθηκαν τραγούδια όπως το ομώνυμο και «Πώς Θα Τη Βγάλω», «Τρελοκομείο», «Στο Ποτό», «Τι Λες Να Φταίει», «Σε Χωρίζω» και «Απωθημένο», ο αγαπημένος τραγουδιστής του κοινού επανέρχεται με την επόμενη ολοκληρωμένη πρόταση.

Ο Πάνος Κιάμος είναι ο καλλιτέχνης που γνωρίζει πώς να ελίσσεται συναισθηματικά και να ξαφνιάζει κάθε φορά ευχάριστα με τις προτάσεις του, με το ίδιο αποτέλεσμα πάντα, να κατακτά τις καρδιές μας.

Ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στις κυκλοφορίες που είναι γεμάτες ενέργεια, ρυθμό, ατάκα και ενθουσιάζουν και στις συγκλονιστικές μπαλάντες πλημμυρισμένες από συναισθήματα που αγγίζουν, όπου ειδικεύεται εξίσου.

Αυτές τις δύο πλευρές υπόσχεται να παρουσιάσει ισόποσα η νέα δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου, ένα «πολυσυλλεκτικό σεντούκι» – όπως έχει χαρακτηριστεί, με 17 επιτυχίες – θησαυρός προσεχτικά και προσωπικά επιλεγμένες μία προς μία από τον Πάνο Κιάμο.

Το άλμπουμ έχουν προλογίσει δύο εξαιρετικά τραγούδια. Η συγκινητική μπαλάντα «Αλλού Εσύ» που ανέβηκε έως την κορυφαία τριάδα του ελληνικού Airplay Chart και ο ολοκαίνουριος «Χαρταετός» που έχει κάνει πολύ δυναμική είσοδο στην κατάταξη, αμφότερα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.

Ξεκινώντας από τις 4 Μαρτίου και έως την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ, ο Πάνος Κιάμος θα συστήνει καθημερινά δύο από τα ολοκαίνουρια τραγούδια που έχει ετοιμάσει για εμάς.

Το νήμα αυτού του ταξιδιού ξετυλίγει πρώτο το «Μόνο Σ’ Αγαπάω», ένα τραγούδι σε μουσική ξανά του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους του μοναδικού Νίκου Γρίτση.

Ακολουθεί το «Σκάνδαλο» (Μη, Μη, Μη), σε μουσική του ανερχόμενου Γιάννη Φρασέρη και σε στίχους του έμπειρου Βαγγέλη Κωνσταντινίδη:

Ο νέος δίσκος του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή 9 Μαρτίου από την Cobalt Music.

Ένας Ιρακινός πρόσφυγας και μία συγκινητική
ιστορία αγάπης στο video clip του Πάνου Κιάμου για το «Χαρταετός»

Πάνος Κιάμος - Χαρταετός (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας