«Δε μου περνάς που να πάρει»! Ο Πάνος Κιάμος οπτικοποίησε την καινούρια επιτυχία του και το video clip της κάνει ντεμπούτο στις οθόνες μας…

Μετά το συγκλονιστικό video clip της τεράστιας επιτυχίας «Δεν Θέλω Επαφή» που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει σήμερα με το βίντεο για το ξεσηκωτικό και χορευτικό τραγούδι «Δε Μου Περνάς» (ήδη στην κορυφή όλων των charts), το δεύτερο single από το άλμπουμ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ».

Η κάμερα του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου κινείται κι αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, στην Πειραιώς, στην κρεαταγορά, στο Γκάζι, αλλά αυτή τη φορά, όχι για να αποτυπώσει την παρακμή, αλλά για να αναδείξει την πιο αισιόδοξη πλευρά της πάντα ζωντανής μας πόλης μέσα από τα μάτια μιας νεαρής παρέας που διασκεδάζει μέχρι να τη βρει το ξημέρωμα στο λόφο του Λυκαβηττού.

Μάλιστα στην αρχή του «Δε Μου Περνάς» οι πρωταγωνιστές του «Δεν Θέλω Επαφή» (η πόρνη που μας συγκίνησε πριν μερικούς μήνες) και του «Δε Μου Περνάς» (ο 19χρονος Ιάσονας Λάιος) συναντιούνται τυχαία στο δρόμο για μερικά δευτερόλεπτα.

Το τραγούδι «Δε Μου Περνάς», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, είναι το δεύτερο single από το καταπληκτικό άλμπουμ του Πάνου Κιάμου «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβρη από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας