Σίγουρα δεν ήξερε ο Πάνος Κιάμος πού έμπλεκε, όταν κάθισε στο «Πουφ» του Λάμπρου Φισφή.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές, ο Πάνος Κιάμος, δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις, αλλά δεν φαντάζεστε πόσο «λυμένος» και αστείος -πραγματική αποκάλυψη!- είναι στο «Πουφ» αυτής της εβδομάδας.

Το «Πουφ» είναι η ανατρεπτική viral εκπομπή που ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο λογαριασμό της Cobalt Music στο YouTube, ένα από τα ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας με τους περισσότερους συνδρομητές, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Σε ένα οχτάλεπτο μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο-σφηνάκι, ο τραγουδιστής δεκάδων τεράστιων λαϊκών επιτυχιών, αφήνει για λίγο στην άκρη τον hitmaker «Κιάμο» και αποκαλύπτει με χιούμορ στον Λάμπρο Φισφή τον πραγματικό «Πάνο»: Από τις αφίσες που είχε κρεμασμένες στο παιδικό του δωμάτιο, μέχρι τον εφηβικό ενθουσιασμό του για τον θρίαμβο της ομάδας του, της ΑΕΚ.

Πόσο καλά μιμείται ο Πάνος Κιάμος τον Michael Jackson και τον Bruce  Lee; Ήταν αλήθεια ή ψέμματα πρωταθλητής στο πινγκ-πονγκ και έκανε καταδύσεις;

Guest star: Ποιος γνωστός τραγουδιστής «σκάει» στο πλευρό του Πάνου Κιάμου σε ρόλο «Φωτιά με Φωτιά»;

Δείτε τώρα το έκτο επεισόδιο του πολύ αστείου «Πουφ»:

Το «Πουφ» είναι μια νέας κοπής διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά! Κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός καλλιτέχνης «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας