Στην ίδια σκηνή θα συναντηθούν ο Πάνος Κιάμος και ο Αντύπας και απομένουν μερικές ημέρες για την έναρξη των εμφανίσεών τους.

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο γνώριμο στέκι του στη Λεωφόρος Βουλιαγμένης για άλλη μία χρονιά.

Και αυτό το χειμώνα, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης θα βρίσκεται στο «Club 22» για να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες τους. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα και θα κάνει το νυχτερινό κέντρο, το απόλυτο στέκι διασκέδασης.

Μαζί του θα έχει την ολοκαίνουρια επιτυχία του «Στο Φτερό», επιτυχίες από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, όπως τα «Απωθημένο», «Σε Χωρίζω», «Τι Λες Να Φταίει», «Από Αστέρι Σε Αστέρι», «Τρελοκομείο», «Πώς Θα Τη Βγάλω», αλλά και αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν.

Διαχρονικός και με μεγάλες επιτυχία στην προσωπική δισκογραφία του, ο Αντύπας έρχεται στο «Club 22» αυτή τη σεζόν.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πώς να διασκεδάσει το κοινό του με αγαπημένα τραγούδια: Από την τελευταία κυκλοφορία του «Θα Κάνεις Μαύρα Μάτια Να Με Δεις» μέχρι αξέχαστες επιτυχίες, όπως τα «Άραγε», «Για Να Μην Τρελαθώ», «Ώρες – Ώρες» και μόνο.

Το σχήμα συμπληρώνει ο… «Survivor» Bo που θα δώσει τη δική του πινελιά στα βράδια μας.

Σημειώστε την ημερομηνία της πρεμιέρας: Ο Πάνου Κιάμου και ο Αντύπας παρέα με τον Bo θα εμφανίζονται στο «Club 22» από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας