Με την απουσία, το δάκρυ, την εμμονή και τη σιωπή έρχεται αντιμέτωπος ο Πάνος Κιάμος στο καινούριο τραγούδι του.

Ο Πάνος Κιάμος ανανεώνεται μουσικά και υποδέχεται το φθινόπωρο με νέα επιτυχία.

Η αγάπη και αποδοχή του κόσμου παραμένει αναλλοίωτη απέναντι στον τραγουδιστή που γνωρίζει πώς να ελίσσεται συναισθηματικά και να ξαφνιάζει κάθε φορά με τις προτάσεις του. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο, να κατακτά τις καρδιές μας.

Ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στις κυκλοφορίες που είναι γεμάτες ενέργεια, ρυθμό, ατάκα και ενθουσιάζουν και στις συγκλονιστικές μπαλάντες πλημμυρισμένες από συναισθήματα που αγγίζουν, όπου ειδικεύεται εξίσου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι δύο τελευταίες επιτυχίες του: Το ξεχωριστό «Απωθημένο» μέσα από το δίσκο των αλλεπάλληλων μεγάλων επιτυχιών «Από Αστέρι Σε Αστέρι» και το καλοκαιρινό «Στο Φτερό», μία δημιουργία με νησιώτικο ύφος και σύγχρονο στίχο.

Λίγο μετά την επάνοδο στο στέκι του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, από όπου συναρπάζει τη νυχτερινή Αθήνα και δίνει νόημα στη διασκέδαση για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο Πάνος Κιάμος αφήνει το σημάδι του με νέο τραγούδι.

Αλλού εσύ, αλλού κορμί, αλλού ψυχή

«Αλλού Εσύ» τραγουδά ο Πάνος Κιάμος με τη γνώριμη, ζεστή φωνή που εξακολουθεί να συγκινεί και να μας ταξιδεύει με υπέροχες και ώριμες μπαλάντες, όπως η συγκεκριμένη που είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσει θέση στις κορυφαίες προτιμήσεις των ακροατών και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων.

Το δίδυμο του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη (σύνθεση) και του μοναδικού Νίκου Γρίτση (στίχοι) συνεχίζει να μεταφέρει με δεινότητα τις ευαισθησίες του σε νότες και λόγια, έχοντας βρει το ιδανικό ταίρι στις ατόφιες ερμηνείες του Πάνου Κιάμου που δίνουν άλλη μορφή στα τραγούδια.

Το «Αλλού Εσύ» οπτικοποιείται με τη μοντέρνα σκηνοθετική αντίληψη του Max Payne. Εικόνες τολμηρές, δυναμισμού και απελευθέρωσης εναλλάσσονται στα πλάνα, σε μία ιστορία ενός νεαρού άντρα σε απόγνωση που έρχεται αντιμέτωπος με την απουσία, το δάκρυ, την εμμονή και τη σιωπή.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music, προμηνύοντας τη νέα δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου.

Πάνος Κιάμος - «Αλλού Εσύ» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Μια ελπίδα θα με πάρει απ’ το χέρι
Θα με πάρει αγκαλιά να σηκωθώ
Θα σε βλέπει και κοντά σου θα με φέρει
Σε μια γωνία να κρυφτώ, για μια στιγμή να σε δω

Κι αν θα πάνε χαμένα τα λόγια μου
Θα ‘ρθω με κομμένα τα πόδια μου
Μπροστά σου να τα ξαναπώ
Κι αν ραγίσει το δάκρυ τα μάτια μου
Θα πάρω εγώ τα κομμάτια μου
Στην άκρη του κόσμου να ‘ρθω

Αλλού εσύ, αλλού κορμί, αλλού ψυχή
Ποτέ δεν ήρθες
Αλλού εσύ κι εδώ σιωπή
Και προσευχή να μην υπήρχες

Το μυαλό μου δε μπορεί να ησυχάσει
Στη δική σου εμμονή παρανοεί
Την καρδιά μου νιώθω έτοιμη να σπάσει
Η απουσία τρελή, σ’ έχω ανάγκη πολύ

Αλλού ζωή, αλλού γιορτή
Δε σ’ έχω δει, μεγάλες νύχτες
Αλλού εσύ κι εδώ σιωπή
Και προσευχή να μην υπήρχες

 

Αφήστε το σχόλιό σας