«Αλλού Εσύ», τραγουδά ο Πάνος Κιάμος στη νέα κυκλοφορία του.

Ο Πάνος Κιάμος μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις.

Τη μία κυκλοφορεί τραγούδια – «πυροτεχνήματα» που συναρπάζουν από το πρώτο άκουσμα με την ενέργεια, την ατάκα και το χαρακτήρα του και την επομένη αλλάζει σαν… χαμελαίοντας, ερμηνεύοντας συγκλονιστικά απαιτητικές, εσωτερικές μπαλάντες, όπως το πρόσφατο και πολύ επιτυχημένο «Απωθημένο».

Το φετινό καλοκαίρι, επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο «Στο Φτερό», σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Νίκου Σαρρή, που δεν ήταν καθόλου μα καθόλου αναμενόμενο.

Ένα χορευτικό τραγούδι με νησιώτικο, σχεδόν παραδοσιακό, ρυθμό, αλλά και με απίστευτα έξυπνο και σημερινό στίχο. Αυτό ακριβώς που περιμέναμε για να μας παρασύρει σε ένα έξω καρδιά καλοκαίρι, όπως μόνο ο Πάνος Κιάμος ξέρει και μπορεί. «Στο Φτερό» ήρθε να μας βρει στα ραδιόφωνα ο τραγουδιστής και η τελευταία επιτυχία του κατάφερε να αντικρίσει μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Τι ετοιμάζει για τη συνέχεια και για το φθινόπωρο;

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου ονομάζεται «Αλλού Εσύ» και έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 18 Σεπτεμβρίου, προτού κυκλοφορήσει επίσημα από την Cobalt Music στις 25 του μήνα. Η μουσική ανήκει στον Γιώργο Σαμπάνη και οι στίχοι στον Νίκο Γρίτση.

«Αλλού εσύ, αλλού κορμί…»

Δείτε επίσης: Backstage στη φωτογράφηση
του Πάνου Κιάμου και του Αντύπα για την αφίσα τους

Πάνος Κιάμος - Αντύπας - backstage αφίσα - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας