Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στα δρώμενα με νέο τραγούδι και εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να ακούσετε ένα δείγμα από τη νέα επιτυχία του!

Ο Πάνος Κιάμος μετά το άκρως επιτυχημένο άλμπουμ «Κρύσταλλα», το οποίο χάρισε στο κοινό έξι τεράστια ραδιοφωνικά hits, τα «Κρύσταλλα», «Το αίμα μου πίσω», «Νίκησες πάλι», «Γροθιά στο μαχαίρι», «Με πείραξε» και φυσικά το «Φωτιά με φωτιά», επιστρέφει δυναμικά με νέα τραγούδια και σύντομα με καινούρια δισκογραφική δουλειά.

Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ένα νέο μουσικό ταξίδι με τελικό προορισμό το καινούργιο και πολυαναμενόμενο cd του Πάνου που θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Πρώτος σταθμός σε αυτό το ταξίδι, είναι το τραγούδι «Δεν θέλω επαφή» σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού θα γίνει αποκλειστικά σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Λιγότερες από εφτά ημέρες μας χωρίζουν ως τη στιγμή που θα απολαύσουμε τη νέα επιτυχία του τραγουδιστή και μπορεί να είναι λίγες μεν όμως για τους… ανυπόμονους δε φαντάζουν πολλές. Όσοι λοιπόν δε βλέπετε την ώρα να ακούσετε το «Δεν θέλω επαφή» μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση παρακάτω από το ρεφρέν του τραγουδιού και να αρχίσετε να σιγοτραγουδάτε από τώρα:

«Δεν υπάρχει λόγος να σ΄αναζητήσω και να δω εικόνες που δε θέλω ν΄αντικρίσω, δεν υπάρχει λόγος για να το παλέψω, κάποιο λόγο θα΄χεις που με θες να ζω απ’έξω, το αντίo σου στη σκέψη μου καρφί, πάει, τέλειωσε, δεν θέλω επαφή…»

Πατήστε play και ακούστε το!


Αφήστε το σχόλιό σας