Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί τη νέα και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά του. Μείνετε συντονισμένοι για να ακούσετε όλα τα καινούρια τραγούδια του.

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου single «Αλλού Εσύ», o Πάνος Κιάμος πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και δεύτερο νέο τραγούδι, το «Χαρταετός» που έχει κάνει δυναμική είσοδο στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, αυξάνοντας κατακόρυφα τις προσδοκίες του κόσμου για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει.

Ένα πολυσυλλεκτικό σεντούκι με 19 τραγούδια – θησαυρούς, διαλεγμένα ένα προς ένα από τον ίδιο!

Ο Πάνος Κιάμος είναι ο τραγουδιστής που τη μία τραντάζει την Ελλάδα με χορευτικά singles γεμάτα ενέργεια, αυτά που έφτιαξαν το πολύ επιτυχημένο όνομα «Κιάμος» και την επομένη ερμηνεύει συγκλονιστικά τραγούδια που αγγίζουν τις καρδιές μας, ευλογημένα με την ξεχωριστή ερμηνεία ενός πηγαίου καλλιτέχνη, του «Πάνου».

Το νέο άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου από την Cobalt Music, θα περιέχει ισόποσα και τις δυο μουσικές προσωπικότητες.

Από αυτήν την Κυριακή 4 Μαρτίου έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου, συντονιστείτε στα κοινωνικά δίκτυα της Cobalt Music και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube και ακούστε πρώτοι τις δύο όψεις του Πάνου Κιάμου, με τα ολοκαίνουρια τραγούδια του που θα αποκαλύπτονται καθημερινά στο κοινό.

Ένας Ιρακινός πρόσφυγας πρωταγωνιστεί
στο video clip του Πάνου Κιάμου για το «Χαρταετός»

Πάνος Κιάμος - Χαρταετός (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας