Τις δύο όψεις του φωτίζει ο Πάνος Κιάμος.

Ο Πάνος Κιάμος μοιράζεται άλλα τρία τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του που κυκλοφορεί από την Cobalt Music και φέρει ως τίτλο το όνομά του.

Είναι ο καλλιτέχνης που γνωρίζει πώς να ελίσσεται συναισθηματικά και να ξαφνιάζει κάθε φορά ευχάριστα με τις προτάσεις του, με το ίδιο αποτέλεσμα πάντα, να κατακτά τις καρδιές μας.

Ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στις κυκλοφορίες που είναι γεμάτες ενέργεια, ρυθμό, ατάκα και ενθουσιάζουν και στις συγκλονιστικές μπαλάντες πλημμυρισμένες από συναισθήματα που αγγίζουν, όπου ειδικεύεται εξίσου.

Αυτές τις δύο πλευρές υπόσχεται να παρουσιάσει ισόποσα η νέα δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου, ένα «πολυσυλλεκτικό σεντούκι» με 19 επιτυχίες – θησαυρός προσεχτικά και προσωπικά επιλεγμένες μία προς μία από τον Πάνο Κιάμο.

Το συγκεκριμένο μοτίβο αποτυπώνεται εικαστικά και στο διπλό εξώφυλλο του άλμπουμ, που παρουσιάζει τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Πάνος Κιάμος - Panos Kiamos - 2018 album cover - Hit Channel

Τον δίσκο έχουν προλογίσει δύο εξαιρετικά τραγούδια. Η συγκινητική μπαλάντα «Αλλού Εσύ» που ανέβηκε έως την κορυφαία τριάδα του ελληνικού Airplay Chart και ο ολοκαίνουριος «Χαρταετός» που έχει κάνει πολύ δυναμική είσοδο στην κατάταξη, αμφότερα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.

Αρχής γενομένης από τις 4 Μαρτίου, ο Πάνος Κιάμος συστήνει καθημερινά τα ολοκαίνουρια τραγούδια που έχει ετοιμάσει για εμάς. Το νήμα αυτού του ταξιδιού ξετυλίγουν ακόμα τρεις δημιουργίες, μία ανάσα πριν συμπληρωθεί ολόκληρο το παζλ.

«Αυτό Να Το Θυμάσαι»

Μουσική: Δημήτρης Χάρμας
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου

«Ταξίδια Μαγικά»

Μουσική: Κώστας Μποσνάκης
Στίχοι: Χάρης Γαλάνης

«Μεγάλα Λόγια»

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια

Ο Πάνος Κιάμος συνεργάζεται με καλλιτέχνη του εξωτερικού

Πάνος Κιάμος - Panos Kiamos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας