Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική To summer live medley του Πάνου Καλίδη

To summer live medley του Πάνου Καλίδη

-

Δες και αυτά

Ο Πάνος Καλίδης τραγουδά δικές του επιτυχίες και συναδέλφων του σε ένα medley που δίνει γεύση από τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Ένα άκρως εκρηκτικό live medley ετοίμασε ο DJ Valentino για τον Πάνο Καλίδη, που εδώ και λίγες μέρες πρωταγωνιστεί στα clubs.

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, παράλληλα με το νέο του τραγούδι «Τώρα Είναι Η Σειρά Μου», που κυκλοφόρησε από τη Siganos Music, θέλησε να κάνει ένα καλοκαιρινό μουσικό δώρο στους θαυμαστές του και ο Valentino, το απογείωσε.

Το live medley του Πάνου Καλίδη περιλαμβάνει δικές του μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Ανάθεμα», το «Κου Πεπε», το «Ανάστα», που έχουν εκατομμύρια views στο Youtube.

Επίσης περιλαμβάνονται αγαπημένα τραγούδια συναδέλφων του, όπως το «Οινόπνευμα Φτηνό» του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και το «Χαλάλι» της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ένα medley που δίνει γεύση από τις ζωντανές εμφανίσεις του, αφού αυτή την περίοδο ο Πάνος Καλίδης συνεχίζει το live tour ανά την Ελλάδα.

Επίσης έχει μπει μαζί με τον παραγωγό του Χριστόδουλο Σιγανό στο στούντιο ηχογράφησης για το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από τη Siganos Music.

Αφήστε το σχόλιό σας