Ο Πάνος Καλίδης, ο Ηλίας Βρεττός και η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τη Θεσσαλονίκη όπου και αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τις εμφανίσεις τους!

Ο Πάνος Καλίδης, ο Ηλίας Βρεττός και η Κατερίνα Στικούδη αναμένεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να «ανηφορίσουν» μαζί στη Θεσσαλονίκη ώστε να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στην πόλη και στο νυχτερινό κέντρο «Astra Live».

Ο Πάνος Καλίδης και η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκαν αυτή τη σεζόν μαζί με το Χρήστο Χολίδη και τη Χρύσπα στην Αθήνα και συγκεκριμένα σκηνή του «Vox», ενώ ο Ηλίας Βρεττός εμφανιζόταν μαζί με το Χρήστο Μενιδιάτη και τη Χριστίνα Σάλτη στο ανανεωμένο «Gotham City Stage», επίσης στην πρωτεύουσα.

Οι εμφανίσεις των δύο πλευρών μπορεί να συνεχίζονται ακόμη, η αυλαία όμως πρόκειται να πέσει για αμφότερους μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς ως ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεων του Πάνου Καλίδη, του Ηλία Βρεττού και της Κατερίνας Στικούδη στη Θεσσαλονίκη και στο «Astra Live» έχει οριστεί η Παρασκευή 14 Μαρτίου.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος που θα παρουσιάζουν οι τρεις τραγουδιστές κάθε Παρασκευή και Σάββατο την έχει αναλάβει ο Κώστας Μηλιωτάκης.

«Astra Live»
Φρίξου 6, Θεσσαλονίκη – Περιοχή Σφαγείων
Τηλ.: 2310533332

Αφήστε το σχόλιό σας