Το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο «Οι Καλύτερες Μου Μέρες» κυκλοφορεί  και φέρει τις δυνατές υπογραφές των Χρήστου Νικολόπουλου και Νίκου Μωραΐτη!

Το νέο τραγούδι σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου & στίχους Νίκου Μωραΐτη, το πρώτο CD single & η Πρώτη ζωντανή Γνωριμία με το κοινό στον IANO αυτή την Τετάρτη!

Λίγους μήνες μετρά από την πρώτη του γνωριμία με το κοινό, ο νεαρός Παναγιώτης Τσαφαράς ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει άριστες κριτικές για την ερμηνεία στο πρώτο του τραγούδι «Όλα Είναι Εδώ» σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Λίτσας Άρχοντα, από την Platinum Records | ΚΙΒΩΤΟΣ.

Αν και μόλις 20 ετών, ο ταλαντούχος Παναγιώτης κατέχει ειδοποιά μουσικά χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίσει στα μάτια καταξιωμένων δημιουργών!

Το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο «Οι Καλύτερες Μου Μέρες» κυκλοφορεί σήμερα και φέρει τις δυνατές υπογραφές των Χρήστου Νικολόπουλου (μουσική) και Νίκου Μωραΐτη (στίχοι), ταυτόχρονα με το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δημολίκα.

Τα δύο τραγούδια «Όλα Είναι Εδώ» και «Οι Καλύτερες Μου Μέρες» εμπεριέχονται στο παρθενικό CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο «Πρώτη Γνωριμία». Στο εν λόγω CD εντάσσεται μεταξύ άλλων και μία πολύ ιδιαίτερη συνεργασία για τον νεαρό ερμηνευτή που είχε την τιμή να τραγουδίσει μαζί με την μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη μια διασκευή του «Άσε Με Να Λέω» του Τάκη Σούκα.

To CD Single «ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ» κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη 18/06 από την Platinum Records | ΚΙΒΩΤΟΣ. Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!

Με αφορμή την κυκλοφορία του CD Single «Πρώτη Γνωριμία», ο Παναγιώτης Τσαφαράς συστήνεται για πρώτη φορά live στο κοινό, αυτή την Τετάρτη 18 Ιουνίου στο stage του IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα) όπου θα παρουσιάσει τα τραγούδια του και διασκευές διαχρονικών κομματιών!

Αφήστε το σχόλιό σας