Με «Άγνοια Κινδύνου» επανέρχεται δισκογραφικά ο Παναγιώτης Τσαφαράς.

Μία δυνατή μπαλάντα, με τίτλο «Άγνοια Κινδύνου» είναι το νέο single του Παναγιώτη Τσαφαρά και κυκλοφορεί οπτικοποιημένο.

Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής ξεχώρισε από τα πρώτα του βήματα ξεχώρισε με το ταλέντο του και τις συνεργασίες του με αξιόλογους και διακεκριμένους καλλιτέχνες, όπως οι Τάκης Σούκας, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Νικολόπουλος, Στέφανος Κορκολής και Μάνος Ελευθερίου.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του λόγω της ιδιαίτερης φωνής του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, εκπλήσσει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του και το έμφυτο μουσικό ταλέντο του.

Στο ενεργητικό του έχει το EP «Πρώτη Γνωριμία» και αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Όλα Είναι Εδώ», «Οι Καλύτερές Μου Μέρες», «Ήτανε Λάθος» και «Στρατιώτης», ενώ αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «Έναστρον», δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη, την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη.

Το «Άγνοια Κινδύνου», ένα τραγούδι – ύμνος στο δυναμισμό και την τόλμη, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Παναγιώτη Τσαφαρά.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ομάδα των ARCADE.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας