«Πάμε Θάλασσα», προτείνει ο Γιάννης Μπέκας.

Ο Γιάννης Μπέκας επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα και μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο «Πάμε Θάλασσα».

Ο τραγουδιστής ξεχώρισε πριν λίγους μήνες μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice of Greece» και την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, φτάνοντας με επιτυχία ως τη φάση των Knockouts.

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από το δισκογραφικό ντεμπούτο του Γιάννη Μπέκα, δηλαδή το 2004. Το 2005, κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ από το οποίο ξεχωρίζει αμέσως ένα τραγούδι με ρυθμό που είναι τσάμικος και με τίτλο «Το Σ’ Αγαπώ».

Γνώστης της μουσικής, ο Γιάννης Μπέκας έχει αποφοιτήσει από μουσικό σχολείο και παίζει μια ευρεία γκάμα μουσικών οργάνων όπως πιάνο, κιθάρα, σάζι, ούτι, παραδοσιακό κλαρίνο και κρουστά.

Το «Πάμε Θάλασσα» είναι ένα καλοκαιρινό τραγούδι που ανεβάζει τη διάθεση και θα σας παρασύρει στο ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Πάμε Θάλασσα» υπογράφει η Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου.

Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον Γρηγόρη Στόικο και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον Όρμο Παναγιάς Χαλκιδικής.

Καλοκαίρι, ήλιος, μουσική και ανεβασμένη διάθεση με το Γιάννη Μπέκα να μας παρακινεί: «Θάλασσα, σου λέω πάμε θάλασσα / Στον ήλιο και στην αμμουδιά / Στα κύματα να παίζουμε μαζί…»

Κυκλοφορεί από τη Spicy.

 

Αφήστε το σχόλιό σας