Με καινούριο τραγούδι και μία νέα συνεργασία επανεμφανίζεται στο μουσικό προσκήνιο ο Θοδωρής Φέρρης.

Ο Θοδωρής Φέρρης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του «Παίξε Μαζί Μου».

Προέρχεται από μία κατεξοχήν μουσική οικογένεια, οπότε η ενασχόλησή του με το τραγούδι ήταν φυσικό επακόλουθο. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει και ο ίδιος: «Από τη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω, δεν μπορώ να με φανταστώ να ασχολούμαι με κάτι άλλο».

Στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας έκανε μεγάλες συνεργασίες, με ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Βέρτης και άλλοι, που τον γέμισαν ακόμη περισσότερες γνώσεις πάνω στο μεγάλο του πάθος.

Τον Νοέμβριο του 2013 εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρεία της Heaven Music, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Έτσι Απλά».

«Παίξε Μαζί Μου», τραγουδάει τώρα ο Θοδωρής Φέρρης με την αυθεντική λαϊκή φωνή του σε ένα τραγούδι που υπογράφει εξ ολοκλήρου σε μουσική και σε στίχους ο πολυτάλαντος Πέτρος Ιακωβίδης, ένας επιτυχημένος τραγουδιστής που έχει σφραγίσει κορυφαίες επιτυχίες («Ξημερώματα», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» κλπ).

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση στο «Παίξε Μαζί Μου» επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Βλασακούδης από την Icon Music.

Το «Παίξε Μαζί Μου» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Πρόσφατα, ο Θοδωρής Φέρρης ξεκίνησε εμφανίσεις στο πλευρό της καταξιωμένης Νατάσας Θεοδωρίδου και του μοναδικού Πέτρου Ιακωβίδη στην παραλιακή, και συγκεκριμένα στο «Fantasia».

 

Αφήστε το σχόλιό σας