Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου είναι έτοιμα να ακολουθήσουν τα βήματα του πατέρα τους.

Με πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο, τα παιδιά του δε γινόταν να μην έχουν πάρει από το ταλέντο του.

Μάλιστα ο μεγάλος γιος του, ο Γιώργος Κακοσαίος, μας έχει ήδη δείξει πως έχει καλλιτεχνική φλέβα. Εκτός από φωνή, έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη», που ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος και έχει γίνει επιτυχία το τελευταίο διάστημα.

Στη μουσική του Γιώργου Κακοσαίου για το «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» έχει δώσει στίχους ο καταξιωμένος Σαράντης Αλιβιζάτος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, που καμαρώνει για τα παιδιά του, αυτή τη φορά μας έδειξε πως από το ταλέντο του έχει πάρει και η μεγαλύτερη κόρη του, η Κατερίνα Κακοσαίου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα βίντεο, τόσο στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όσο και στο κανάλι του στο YouTube, με τα δυο του παιδιά να τραγουδάνε το «Αχ Αγάπη» του Γιάννη Πάριου, ενώ εκείνος τα συνοδεύει με την κιθάρα του.

Το «Αχ Αγάπη» είναι ένα τραγούδι που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Γιάννης Πάριος του 1979, σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και σε στίχους του Πυθαγόρα.

Η Κατερίνα και ο Γιώργος έχουν εμφανιστεί επίσης στο διπλό video clip του Γιάννη Πλούταρχου για τις επιτυχίες «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και «Κοίταξέ Με».

Ο Γιάννης Πλούταρχος ενέδωσε πρόσφατα στον… πειρασμό του Instagram και απέκτησε το δικό του λογαριασμό στην υπηρεσία, όπου το απολαμβάνει το ίδιο όσο και οι θαυμαστές του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρήκε ακόμη έναν τρόπο για να επικοινωνεί καθημερινά με το κοινό του και να μοιράζεται μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας