Τούμπες και ξανά τούμπες

Είναι αναπόφευκτο και συμβαίνει σε κάθε αστέρας της ποπ, να έχει μια άτυχη στιγμή στη στιγμή. Μια πτώση που θα καταστρέψει μια performance και όσο επώδυνη και να είναι πρέπει να συνεχίσουν την παράσταση για χάρη του show και του κοινού.

Άσχημη στιγμή για τους stars αλλά όπως και να το κάνουμε είναι πάντα διασκεδαστικό να βλέπεις κάποιον να πέφτει. Πάμε να δούμε τις πιο επικές με αφορμή την πρόσφατη σαβούρα της Meghan Trainor.

Οι πιο ξεκαρδιστικές τούμπες διάσημων Ελλήνων μπροστά στην camera! (Video)

Η Meghan τραγουδούσε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, όταν κατάφερε να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί ξάπλα στο πάτωμα μετά από μια επική επική ζεμπεκιά. Φυσικά εμείς ακόμα γελάμε.

Ο Justin Bieber είχε μια άτυχη στιγμή στη συναυλία του στο Kansas City με το «Purpose World Tour». Ο τραγουδιστής είχε μια ωραία τούμπα στη βρεγμένη σκηνή, ενώ τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία “Sorry”. Εμείς πάλι γελάσαμε, ο ίδιος συνέχισε το show σαν να μην έχει γίνει τίποτα. (Δείτε αυτή τη πτώση από άλλη λήψη στο σχετικό άρθρο εδώ.)

Άτυχη στιγμή και για την Demi Lovato ενώ βγαίνει στην σκηνή του WE Day event στο Λος Άντζελες για να ανακοινώσει κάποιον για το event.

https://twitter.com/itsohsodemi/status/718181229200334848

O Travis Scott είχε και αυτός μια άσχημη πτώση ενώ τραγουδούσε το «Antidote», που μάλιστα πόνεσε πολύ, όμως συνέχισε να τραγουδά ενώ των κρατάνε οι σωματοφύλακές του.

Και επειδή αυτές ήταν μόνο η αρχή, δείτε ένα video* με τις πιο επικές τούμπες των pop stars on stage.

Και φυσικά η πιο επική είναι αυτή της Madonna στα Brit Awards 2015 που μας έχει μείνει αξέχαστη (ακόμα περισσότερες εδώ).

*video από capitalfm.com

Αφήστε το σχόλιό σας