«Ό,τι Θες Θα Κάνω», υπόσχεται η Σοφία Δανέζη.

Η εντυπωσιακή Σοφία Δανέζη επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ και μας παρουσιάζει το νέο της single και video clip με τίτλο «Ό,τι Θες Θα Κάνω», ένα τραγούδι που θα ακούτε ευχάριστα φέτος το καλοκαίρι μετά από μία γεμάτη ημέρα.

Μεγάλωσε στη Φρανκφούρτη, σπούδασε στο Julius – Leber – Schulle και, αμέσως μετά, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, στη Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία της.

Έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς επίσης και στο εξωτερικό.

Μια νέα διαδρομή ξεκινάει με την κυκλοφορία του νέου single «Ό,τι Θες Θα Κάνω». Η διαίσθηση, η σκληρή δουλειά, τα σταθερά βήματα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Σοφία Δανέζη και αυτά είναι η κρυφή δύναμή της για να κατακτήσει όλα όσα έχει ονειρευτεί.

Το «Ό,τι Θες Θα Κάνω» υπογράφει ο Χρήστος Κυπριανίδης στη μουσική και η Μαριάννα Τσαγκαράκη με τη Νατάσσα Κωνσταντίνου προσθέτουν τους στίχους. Την οργάνωση της παραγωγής είχαν ο Βαγγέλης Σερίφης και ο Χρήστος Κυπριανίδης.

Η Σοφία Δανέζη δίνει τον καλύτερο εαυτό της στο video clip με τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Σερίφη.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Icon Music Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας