Δυναμώστε την ένταση για να απολαύσετε την πιο ανατρεπτική επιτυχία του φετινού χειμώνα.

Ο Χρήστος Χολίδης και ο ΒΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ανατρεπτική συνεργασία με τίτλο «Ό,τι Με Κεράσεις Το Πίνω», που διαθέτει όλα εκείνα τα εκρηκτικά χαρακτηριστικά τα οποία εγγυώνται ότι θα κάνει αίσθηση.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και ο αγαπημένος ράπερ συμπράττουν για πρώτη φορά δισκογραφικά, βάζοντας στόχο να ταράξουν τις ραδιοφωνικές συχνότητες ολόκληρης της χώρας και να μονοπωλήσουν τις μουσικές επιλογές όσων θέλουν να διασκεδάσουν «κλείνοντας τους διακόπτες».

Το τραγούδι που στάθηκε αφορμή για να έρθουν κοντά οι δύο καλλιτέχνες φέρει τον τίτλο «Ό,τι Με Κεράσεις Το Πίνω». Η μουσική και οι rap στίχοι είναι μία δημιουργία του BO, ενώ τους βασικούς στίχους γράφει ο Νίκος Γρίτσης.

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει ανανεωμένος και με διάθεση για νέες προτάσεις, έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του μία από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν με το «Ποιος Σε Κρατάει», το οποίο βρέθηκε στην κορυφαία εξάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Αντίστοιχα, ο BO έδωσε το δικό του στίγμα στο σαρωτικό «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) με τον Πάνο Κιάμο και τον Super Sako, που διένυσε 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το νέο single «Ό,τι Με Κεράσεις Το Πίνω» του Χρήστου Χολίδη με τον ΒΟ κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal για να πυροδοτήσει τη διασκέδαση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας