«Η απάντηση είναι ναι, ή τώρα ή ποτέ», τραγουδούν οι OtherView στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους που μόλις απέκτησε video clip.

Οι OtherView δίνουν εικόνα στη νέα κυκλοφορία τους.

Το συγκρότημα έχει ξεσηκώσει με μεγάλα dance hits που δεν ξεχνιούνται εύκολα, όπως είναι τα «I­’m The One», «Κάνε Με», «La Luna», «See You Again», «Μη Χαθείς», «RunΑway» και άλλα. Με την Έλενα Τσαγκρινού να είναι πια η κεντρική τραγουδίστρια, οι OtherView έχουν «ανοίξει» το νέο τους κεφάλαιο, με την κυκλοφορία επιτυχημένων τραγουδιών όπως «Ο Γύρος Του Κόσμου», «Ξανά», «What You Want» και όχι μόνο.

Μετά τις χειμερινές εμφανίσεις τους στο «BOX Athens» μαζί με τις Μέλιssεs, οι ΟtherView έχουν ξεκινήσει στο «Fantasia» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πέτρου Ιακωβίδη, ενώ εντάχθηκαν στο δυναμικό της Panik Records.

Με το δεύτερο τραγούδι στη νέα εταιρεία τους, οι OtherView εκμεταλλεύονται τις ζεστές ημέρες όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν. Το τρίο επιστρέφει πιο εκρηκτικά από ποτέ, φιλοδοξώντας να αφήσει… «Τώρα Ή Ποτέ» το σημάδι του στο φετινό καλοκαίρι με ένα single που «μυρίζει» επιτυχία!

Οι στίχοι ανήκουν στο Βασίλη Κουμεντάκο και η μουσική στα τρία μέλη του γκρουπ, τους Βασίλη Κουμεντάκο, Δημήτρη Ίσαρη και Έλενα Τσαγκρινού. Το video clip σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος ενώνοντας σέξι πλάνα με μία μικρή δόση από Κούβα.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας