Τι ετοιμάζει το αγαπημένο συγκρότημα;

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με δύο καταξιωμένους και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, τον Chris Willis και τον Curtis Richardson, οι OtherView ετοιμάζονται για ακόμα μία φορά να μας ξεσηκώσουν με ένα dance anthem, το «Wild Horses»!

Το αγαπημένο συγκρότημα, που μετρά 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, πρόσφατα απέκτησε νέα σύνθεση.

Πλέον, αποτελείται από τον Βασίλη Κουμεντάκο, το ιδρυτικό μέλος των OtherView και δύο νέα και ταλαντούχα κορίτσια, την Αντωνία Καούρη και την Eva Presley, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η καινούργια frontwoman που θα προκύψει μέσα από διαγωνισμό που ήδη «τρέχει».

Το νέο hit single είναι μία παραγωγή με standards εξωτερικού, στην οποία συμμετέχει, ως φωνή, αλλά και στη σύνθεση, ο διάσημος τραγουδιστής του David Guetta, Chris Willis, που συνεργάστηκε με τους OtherView και στην επιτυχία τους «People (Feel The Love)» που κυκλοφόρησε το 2013.

Τους στίχους υπογράφουν οι OtherView μαζί με τον  Αμερικανό τραγουδοποιό και παραγωγό Curtis Richardson, ο οποίος έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Jennifer Lopez και τη Rihanna.

Το «Wild Horses» θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 12 Απριλίου από την Panik Records μαζί με ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το Hit Channel εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από τα γυρίσματα.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας