Νέο single και σχέδια για νέα συνεργασία όπως αυτή με τον Chris Willis για τους OtherView.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που  παραχώρησαν οι OtherView στο Hit Channel.  Βασίλης και Δημήτρης μετά από ένα κενό στη μουσική, επέστρεψαν γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για δημιουργία έχοντας την Έλενα να τους δίνει έμπνευση.

Το People (Feel The Love) με τον Chris Willis ήταν μόνο η αρχή και οι OtherView ετοιμάζονται για έναν καυτό χειμώνα. Έτσι πρώτα μέσα στον Οκτώβρη ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους single!

«Τα σχέδια είναι πολλά, αλλά αυτό το διάστημα ετοιμάζουμε το νέο single που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβρη. » είπε η Έλενα στη σχετική ερώτηση και συνέχισε λέγοντας, «έχουμε διάφορες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα οι οποίες θα ανακοινώνονται από το official group μας στο facebook και θα υπάρξουν και διάφορα bootlegs με τη συμμετοχή του κόσμου.»

Όμως τα ωραία για τους OtherView δεν σταματάνε εδώ και οι fans πρέπει να περιμένουν και άλλα καλά νέα.

Στην ερώτηση αν θα υπάρξει κάποια αντίστοιχη συνεργασία όπως αυτή με τον Chris Willis ο Βασίλης αποκάλυψε: «Είναι ήδη στα σκαριά. Το έχει αναλάβει ο άνθρωπος μας και το διακινεί. Ο προμηθευτής μας!«. Ενώ ο Δημήτρης πιο χαμηλών τόνων διευκρίνισε «όσον αφορά αυτό δεν είναι τίποτα σίγουρο. Και συνεργασία να κάνεις με τον καλύτερο παραγωγό δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βγάλεις και 2η και 3η στη συνέχεια. Ξεκινάς από το μηδέν και αφού γίνει η αρχή μπορείς να δειγματίσεις και μπορείς να έχεις πρόσβαση στο να σε ακούσουν και άνθρωποι που πριν δεν θα σε άκουγαν! Οπότε, περιμένουμε και βλέπουμε!»

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει ν’ αναμένουμε πολλά και πως όπως είπαν, «αυτός ο χειμώνας θα είναι ακόμα πιο καυτός από το καλοκαίρι!!«

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας