Η Naya μάς ταξιδεύει στην Ύδρα μέσα από τα πλάνα του video clip για το νέο τραγούδι της με τίτλο «Όταν Θα Με Ζητάς».

Συνεχώς ανοδική είναι η πορεία της Naya στο μουσικό πεντάγραμμο, έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς.

Μάλιστα η ανερχόμενη ερμηνεύτρια απέκτησε πλέον ακόμη ένα δυνατό μουσικό «όπλο» στη… φαρέτρα της που δεν είναι άλλο από το νέο της τραγούδι, το οποίο φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη τόσο στη μουσική όσο και τους στίχους.

«Όταν Θα Με Ζητάς» είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού το οποίο είναι άκρως «ανεβαστικό» και μάλιστα συνοδεύεται από ένα εξαιρετικά προσεγμένο video clip που έγινε από τον Γιάννη Μιχελόπουλο και γυρίστηκε στην πανέμορφη Ύδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νaya προετοιμάζεται παράλληλα για την τρίτη της διαδοχική παρουσία στα ελληνικά Video Music Awards, όπου τα προηγούμενα δύο χρόνια έκλεψε την παράσταση τόσο με την εκρηκτική της παρουσία όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες.

Το «Όταν Θα Με Ζητάς» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Η προηγούμενη κυκλοφορία της Naya ήταν το «Προσωπικό Μου Θέμα», το οποίο εγκαινίασε και τη συνεργασία της με την Panik Platinum.

Από πολύ μικρή είχε ιδιαίτερη κλίση στις τέχνες, τόσο στο χορό και στη μουσική, όσο και στη ζωγραφική.

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία ως επαγγελματίας χορεύτρια σε μεγάλα dance clubs και έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με πολλούς γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Έχει κατακτήσει την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Oriental ατομικού χορού και είναι μέσα στο Top 3 των καλύτερων χορευτριών στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια στα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα προστέθηκε και το τραγούδι, το οποίο και την κέρδισε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας