Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε ο Γιώργο Σαμπάνης επισκέφθηκε ο Βασίλης Καρράς και έβαλε το «κερασάκι» στη βραδιά!

Ο Βασίλης Καρράς αυτές τις ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε το Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στην πόλη και μη χαλώντας χατίρι στο κοινό αλλά και τον τελευταίο, πήρε το μικρόφωνο και απογείωσε το νυχτερινό κέντρο.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και στο «Acro» που ξεκίνησαν στις 18 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Σαμπάνης κάθε Κυριακή μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και τραγουδά στο «Markiz».

Στην προχθεσινή (3/11) εμφάνισή του εκεί το παρών μεταξύ άλλων έδωσε και ο Βασίλης Καρράς, επισκέπτοντας τον ταλαντούχο συνάδελφό του τραγουδιστή και δημιουργό. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Γιώργος Σαμπάνης παρέδωσε το μικρόφωνο στον «άρχοντα» της νύχτας και εκείνος, παρότι είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και δε συνηθίζει να «κλέβει» τα φώτα, ερμήνευσε μία από τις αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες του.

«Άσ’την να λέει, εκείνη μόνο ξέρει και μέσα της θα κλαίει…», σε μουσική και στίχους του αξέχαστου Μάνου Ξυδούς, και το νυχτερινό κέντρο αν πριν είχε απογειωθεί μία φορά, εκείνη τη στιγμή… «εκτοξεύθηκε» με τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν δυνατά το γνωστό τραγούδι.

Δείτε παρακάτω τη σκηνή:

Τέλος, να μη ξεχνάμε βέβαια ότι σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και στο «Fever» μαζί με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Όσο για το Γιώργο Σαμπάνη, ως ένας εξαίρετος συνθέτης του λαϊκού ρεπερτορίου έχει στο παλμαρέ του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου και ελπίζουμε να προσθέσει στο μέλλον σε αυτό και ένα τραγούδι και με το Βασίλη Καρρά, το οποίο σίγουρα θα κάνει αίσθηση!

Αφήστε το σχόλιό σας