«Όταν Λες Μ’ Αγαπάς», ο Δήμος Αναστασιάδης επανέρχεται δισκογραφικά και προσφέρει άλλη μία ξεχωριστή δημιουργία.

Ο Δήμος Αναστασιάδης συστήνει το νέο τραγούδι «Όταν Λες Μ’ Αγαπάς».

Κινούμενος πάντοτε με άψογη ισορροπία και μαεστρία επάνω στη διαχωριστική γραμμή μεταξύ pop και rock, δημιουργώντας αυτό το ιδιοσυγκρασιακό κράμα που τον χαρακτηρίζει, ο πολυσύνθετος τραγουδιστής – τραγουδοποιός κατορθώνει πάντα να ικανοποιεί μέχρι και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Μετά από πολλές επιτυχίες, ο Δήμος Αναστασιάδης έχει ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία του και έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Panik Enternaitment Group. Σε μία ώριμη καλλιτεχνική περίοδο, υπόσχεται να χαρίσει τα καλύτερα και πιο τολμηρά τραγούδια του.

«Όταν Λες Μ’ Αγαπάς» τιτλοφορείται η νέα κυκλοφορία του Δήμου Αναστασιάδη, σε μουσική που υπογράφει ιδιοχείρως και σε στίχους της επιτυχημένης Βίκυς Γεροθόδωρου, η οποία έχει βάλει το όνομά της σε πολλές επιτυχίες του καλλιτέχνη: «Αν Μ’ Αγαπάς», «Αντίθετη Τροχιά», «Τάσεις Καταστροφής» κ.ά.

Φεύγεις και πας μα πιο σκληρά
Πίσω σε μένα γυρνάς
Τι να’ναι αυτό, πώς να το πω
Όταν μισείς κι αγαπάς

Τη φετινή σεζόν, ο Δήμος Αναστασιάδης εμφανίστηκε στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου στο «Έναστρον» και στη συνέχεια ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας στο διάσημο μιούζικαλ «Grease».

Το νέο τραγούδι του Δήμου Αναστασιάδη με τίτλο «Όταν Λες Μ’ Αγαπάς» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας