Τα 87 βραβεία Όσκαρ έγιναν τα ξημερώματα στο Dolby Theatre, στο  Χόλιγουντ και στη σκηνή είδαμε live ερμηνείες από τους Lady Gaga, Rita Ora και Maroon 5, Jennifer Hudson και John Legend. Για όσους τις χάσατε εδώ είναι όλα τα video.

Τα Όσκαρ είναι ίσως η πιο σημαντική βραδιά του Χόλιγουντ άλλα σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τις live  ερμηνείες μερικών μεγάλων καλλιτεχνών.

Με μερικούς καταπληκτικούς ερμηνευτές όπως οι Maroon 5, η Rita Ora, η Lady Gaga και άλλοι αστέρες της μουσικής, τράβηξαν όλα τα βλέμματα στράφηκαν απάνω τους  για να διασκεδάσουν τους νικητές , υποψήφιους και όλους εμάς που παρακολουθήσαμε την τελετή από την τηλεόρασή μας.

Επίσης όπως πάντα μια ολόκληρη σειρά από αστέρες ανέβηκε στη σκηνή τη νύχτα της 22 Φεβρουαρίου για να δώσουν τα βραβεία, ανάμεσα τους και οι  Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Idris Elba και Benedict Cumberbatch.

Αλλά πάμε να δούμε τις όλες τις live εμφανίσεις.

Adam Levine & Maroon 5 – ‘Lost Stars’

Το κομμάτι προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας«V»  και χαρακτηρίζει το υποψήφιο για  Όσκαρ «Begin Again»

Rita Ora – ‘Grateful’

Η πανέμορφη pop star Rita Ora ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre για να ερμηνεύσει το κομμάτι από την ταινία «Beyond the Lights».

Lady Gaga – ‘Sound Of Music Medley’

Do Re Mi Ga-ga. Η Lady Gaga τραγούδησε ένα medley από το «Η Μελωδία της Ευτυχίας» για να γιορτάσει την 50ή επέτειο της θρυλικής ταινίας, η οποία κέρδισε πέντε βραβεία Όσκαρ το έτος που κυκλοφόρησε.

John Legend & Common – ‘Glory’

Ο βραβευμένος με Grammy αστέρας ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι  Glory από την ταινία «Selma».

Jennifer Hudson – ‘I Can’t Let Go’

Η εκφραστικά ερμηνεία της Jennifer σηματοδότησε το «εις μνήμην» τμήμα των βραβείων, θυμόμαστε τους ηθοποιούς που αποβιώσαν το περασμένο έτος .

Αφήστε το σχόλιό σας