Μεγάλες συγκινήσεις από το Dolby Theatre στο Λος Άντζελες χθες το βράδυ που έλαβε χώρα η τελετή για τα 86α βραβεία Όσκαρ.

Δεν ήταν μόνο τα αγαλματίδια των Όσκαρ που κέρδισε το 12 Χρόνια Σκλάβος ή το Gravity, αλλά και στιγμές που θα μείνουν απλά αξέχαστες , όπως η πτώση της Jennifer Lawrence στο Red Carpet, αλλά και η αντίδραση του Leonardo DiCaprio όταν είδε το Όσκαρ να κάνει φτερά.

«12 χρόνια σκλάβος» και «Gravity» οι μεγάλοι νικητές των Όσκαρ 2014

Η Jennifer Lawrence παραπατάει και πέφτει και αυτή πρέπει να την είναι μια κακιά συνήθεια. Μια ακόμα τούμπα για την ηθοποιό η οποία είχε και πέρυσι το ίδιο ατύχημα τη στιγμή που πήγαινε να παραλάβει το βραβείο. Πάντως δεν πτοήθηκε, αντιθέτως… την έπιασε νευρικό γέλιο…

Ο Leonardo DiCaprio από την άλλη πλευρά εξακολουθεί να είναι η πιο άτυχος υποψήφιος στην ιστορία των Όσκαρ. Και φέτος ο διάσημος ηθοποιός είδε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του στην ταινία The Wall Of Wall Street, να κάνει φτερά και να πάει στα χέρια του Matthew McConaughey. Η έκφραση του εκείνη τη στιγμή έκανε αμέσως τον γύρω του διαδικτύου, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο μιμίδιο.

Αφήστε το σχόλιό σας