Οι ηθοποιοί και οι ταινίες θα αναπληρώσουν το κενό του παρουσιαστή στα επερχόμενα Βραβεία Όσκαρ.

Η φετινή τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ δε θα έχει επίσημο οικοδεσπότη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος του ABC Entertainment, του τηλεοπτικού δικτύου που θα μεταδώσει τη διοργάνωση την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Η Karey Burke του ABC δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η φετινή εκδήλωση θα προβάλει τις διασημότητες που παρουσιάζουν τα βραβεία και σημείωσε ότι υπάρχουν επίσης σχέδια για ένα “αρκετά συναρπαστικό ξεκίνημα” της μετάδοσης.

Ο ηθοποιός Kevin Hart ανακοίνωσε το Δεκέμβριο ότι αποφάσισε να μην παρουσιάσει την 91η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας των ομοφοβικών αστείων που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

Η Burke δήλωσε ότι η απόφαση να μην υπάρξει οικοδεσπότης στη φετινή τελετή λήφθηκε μετά την αποχώρηση του Kevin Hart.

«Δεν υπήρξε χαμός μετά το θέμα με τον Kevin Hart. Έπειτα από αυτό ήταν αρκετά ξεκάθαρο ότι έπρεπε να παραμείνουμε στην πορεία μας. Υπήρξε μια ιδέα ότι οι παρουσιαστές θα έχουν το ρόλο του οικοδεσπότη στα Όσκαρ», σημείωσε.

«Το λάβαμε όλοι υπόψιν μας αυτό. Ο βασικός στόχος, όπως μου είπαν, ήταν ότι η Ακαδημία υποσχέθηκε πέρυσι στο ABC να κρατήσουμε το show εντός τριών ωρών, έπειτα από την περσινή πολύωρη μετάδοση. Οι παραγωγοί σοφά αποφάσισαν να μη βάλουν οικοδεσπότη και να αφήσουν τους παρουσιαστές και τις ταινίες να είναι οι αστέρες της βραδιάς και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατήσουμε το show σε ένα σύντομο τρίωρο», πρόσθεσε.

Η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ έχει πραγματοποιηθεί χωρίς οικοδεσπότη μόλις μια φορά στο παρελθόν, το 1989.

 

Αφήστε το σχόλιό σας