Μεγαλειώδης

Μία από τις πιο μαγικές στιγμές της βραδιάς των Όσκαρ 2016 ήταν αναμφίβολα η performance της Lady Gaga, η οποία τραγούδησε τη μπαλάντα «Til It Happens To You».

Ακριβώς όπως διευκρίνισε η miss Germanotta στο red carpet, το κομμάτι είναι το ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής βίας και αποτέλεσε το soundtrack για το ντοκιμαντέρ, «The Hunting Ground».

«Αυτό το τραγούδι για μένα είναι πολύ σημαντικό, 1 στις 5 γυναίκες βιάστηκε πριν τελειώσει το κολέγιο, αυτό συμβαίνει σε 1 άνδρα στους 20. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή και με αγγίζει βαθύτατα. Είμαι επιζών της σεξουαλικής βίας και ευγνώμων που είμαι σε θέση να τραγουδήσω στην σκηνή αυτής του show αυτό το κομμάτι. »

Η εκτέλεση της Gaga ανακοινώθηκε από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έκανε επίσης μια όμορφη ομιλία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης.

Δείτε εδώ όλους τους νικητές των Oscars 2016

Η τραγουδίστρια του «Bad Romance» έχοντας δίπλα της δεκάδες θύματα σεξουαλικής επίθεσης και με τη συνοδεία πιάνου τραγούδησε το βιωματικό για την ίδια τραγούδι με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια της.

Η Gaga μετά το τέλος της ερμηνείας της έλαβε το μεγάλο χειροκρότημα από συγκινημένο κοινό.

Δείτε όλη την εμφάνισή της:

Αφήστε το σχόλιό σας