Όσα έγιναν στη μεγάλη πρεμιέρα του «X Factor»

-

Η μάχη ξεκίνησε!

Το «X Factor» επέστρεψε και έκανε μεγάλη πρεμιέρα στο OPEN το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, αναζητώντας το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Το πρώτο επεισόδιο του «X Factor» έδωσε το στίγμα πως φέτος θα μας συστήσει νέους καλλιτέχνες που έχουν το χάρισμα και τη δυναμική να ξεχωρίσουν, να κατακτήσουν μια θέση στη μουσική βιομηχανία και να γίνουν τα επόμενα αστέρια της.

Το κοινό απόλαυσε το επεισόδιο, γέλασε, συγκινήθηκε και χειροκρότησε τα performances στις οντισιόν.

Στη σκηνή του «X Factor» θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους οι υποψήφιοι που πίστεψαν στο ταλέντο τους, ξεπέρασαν τις αναστολές τους και αποφάσισαν να διεκδικήσουν με πάθος το όνειρό τους. Για να φτάσουν μέχρι τη μεγάλη νίκη, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία 4 συναρπαστικά στάδια: τις Auditions, το Bootcamp, τα Chairs και φυσικά τα φαντασμαγορικά live shows.

Όλοι έχουν πείσμα, ταλέντο και όνειρα, όμως μόνο ένας διαθέτει το «X Factor» και θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records.

Στην πρώτη φάση του «X Factor» τον πιο κρίσιμο και δύσκολο ρόλο της επιλογής τον έχουν οι κριτές, που έχουν αποκτήσει απολαυστικά ξεχωριστή χημεία: Η δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, ο καταξιωμένος Γιώργος Θεοφάνους, ο μοναδικός Χρήστος Μάστορας και ο μετρ των ερτζιανών Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Ο ετοιμόλογος Άρης Μακρής παρουσιάζει τα δρώμενα στο backstage.

Δείτε στο playlist που ακολουθεί όσα έγιναν στην 1η οντισιόν του «X Factor»:

Αφήστε το σχόλιό σας