Το «Orlando Dawn» αναβιώνει με την προσέγγιση του Pink Noisy και τη φωνή του Barrice.

Ο Pink Noisy επιστρέφει με ένα groovy club anthem και αναβιώνει την garage house από τα τέλη των ‘90s, χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια εκείνης της εποχής, με μία τελείως δική του παραγωγική προσέγγιση.

Με το άρωμα των πρωινών στην Ibiza και το κοσμοπολίτικο house ύφος που κυριαρχεί στα club της Μυκόνου ο Pink Noisy μεταφέρει τους ήχους της αυγής από το Orlando στην ευρωπαϊκή club κουλτούρα.

Στα φωνητικά του «Orlando Dawn» συμμετέχει ο Barrice.

Ο γνωστός Έλληνας παραγωγός, συνθέτης & DJ με πολλές επιτυχίες («California», «Mestral», «Tango To Evora», «Litanie Des Saints»,  «Come Alive», κ.ά.), διεθνείς συνεργασίες με τους Anduze, DJ Ravin, Radio Killer, Andreea Banica, Serdar Ayyildiz, Dj Nil και ελληνικές, με τραγούδια που κυκλοφόρησαν από κορυφαία dance labels (Ultra, Cat, Toco, D:Vision, George V, Cat Music, Dance Paradise κ.ά) του κόσμου.

Το πιο πρόσφατο «California» μαζί με τον Anduze (η φωνή του Parov Stelar) φιγούραρε σε αρκετές αξιόλογες house λίστες.

Με το περσινό του single «Ani Kuni» βρέθηκε στα δημοφιλέστερα τραγούδια των ραδιοφώνων στη Ρωσία, στο Viral 50 του Spotify στη Τουρκία, είχε 200.000 streams στη Ρουμανία και πάνω από 250.000 στις streaming υπηρεσίες (Spotify, Apple Music κ.λπ.) ενώ συμμετείχε στη πρόσφατη συλλογή «Buddha Bar – Monte Carlo», από το φημισμένο γαλλικό club.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Αφήστε το σχόλιό σας