Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης συνθέτουν τους τέσσερις «coaches» του «The Voice»!

Η κριτική επιτροπή του «The Voice», του μουσικού διαγωνισμού που έχει κατακτήσει περισσότερες από 50 χώρες, κλείδωσε οριστικά και πιάνει άμεσα δουλειά, μιας και τα γυρίσματα των «Blind Auditions» έχουν ξεκινήσει!

Ο τρίτος κύκλος του δημοφιλούς talent show αλλάζει συθέμελα. Η κριτική επιτροπή στελεχώνεται από διαφορετικούς καλλιτέχνες, το πόστο του παρουσιαστή αναλαμβάνει άλλο άτομο και η προβολή του εξασφαλίστηκε από άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Τα ονόματα των τεσσάρων σημαντικών καλλιτεχνών της ελληνικής δισκογραφίας που θα συγκροτήσουν την κριτική επιτροπή, λοιπόν, είναι έκπληξη ένα προς ένα.

Μαζί με την αντίστοιχη ανακοίνωση, η σύνθεση των «coaches» – όπως αποκαλούνται στην ορολογία του show – επισημοποιείται μέσα από την πρώτη φωτογραφία που τράβηξαν στο εντυπωσιακό πλατό.

Ποια είναι η τετράδα της κριτικής επιτροπής του «The Voice»;

Η σύνθεση των κριτών προδιαθέτει ότι η «μάχη» για την επόμενη μεγάλη φωνή θα είναι συναρπαστική.

Ποιος θα κερδίσει τελικά το δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα και θυγατρική πλέον της Universal, του μεγαλύτερου δισκογραφικού οργανισμού παγκοσμίως;

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης θα λάβουν θέση στις περίφημες περιστρεφόμενες καρέκλες και θα σταθούν δίπλα σε όσους διαγωνιζόμενους επιλέξουν για τις ομάδες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις καλλιτέχνες προέρχονται από την ίδια δισκογραφική εταιρεία, η οποία διατηρεί σύμβαση με το συγκεκριμένο concept και προσφέρει το συμβόλαιο στο μεγάλο νικητή.

Με το ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή επιφορτίζεται ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ, τέλος, η τρίτη σεζόν του «The Voice» θα προβληθεί από τη συχνότητα του «ΣΚΑΪ».

Όπως αναφέρθηκε, η μαγνητοσκόπηση των «Blind Auditions» ξεκινά άμεσα και οι πρώτες φωτογραφίες της πεντάδας που μπορείτε να δείτε παρακάτω προέρχονται μέσα από το studio:

Πάνος Μουζουράκης - Κωστής Μαραβέγιας - Γιώργος Καπουτζίδης - Έλενα Παπαρίζου - Σάκης Ρουβάς - The Voice - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας