Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα
Γιάννης Πλούταρχος & Πέγκυ Ζήνα

Η συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός! Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας προσφέρουν καυτά ανοιξιάτικα βράδια!

Ο Γιάννης Πλούταρχος όπως ήταν γνωστό πρόκειται σύντομα να εμφανιστεί στο  νυχτερινό κέντρο «ΘΕΑ» της παραλιακής και τα ονόματα που ακούστηκαν ότι θα ήταν στο πλάι του ήταν πολλά. Συζητήσεις υπήρξαν πολλές, σκέψεις ακόμη περισσότερες αλλά το γεγονός είναι ένα. Ο Γιάννης Πλούταρχος για πρώτη φορά θα συνεργαστεί επί σκηνής με ένα σημαντικό όνομα της ελληνικής δισκογραφίας!

Ο Γιάννης Πλούταρχος παίρνει μαζί του την Πέγκυ Ζήνα και όλοι αναμένουμε να απολαύσουμε αυτή την ξεχωριστή συνεργασία που θα ξεκινήσει τις ημέρες του Πάσχα στο «ΘΕΑ». Η συνεργασία είναι επίσημη καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί από την πλευρά του «καλύτερου παιδιού» του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε λίγες ημέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», ενώ η Πέγκυ Ζήνα να ρίξει αυλαία στις εμφανίσεις της στο Stage της Θεσσαλονίκης και έπειτα οι δύο τους θα ξεκινήσουν τις ενταντικές πρόβες για να βάλουν φωτιά στα βράδια της άνοιξης και του καλοκαιριού!

 

Αφήστε το σχόλιό σας