Έχουν γίνει αμέτρητα αφιερώματα στη μνήμη του Prince, όμως το συγκεκριμένο ξεχωρίζει επειδή δημιουργήθηκε χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση.

Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Prince, στις 21 Απριλίου 2016, εκατομμύρια θαυμαστές του εξακολουθούν να θρηνούν την απώλειά του.

Ακόμη και η Μητέρα Φύση «θρηνεί».

Εδώ και δύο χρόνια η Christine Stein, μία καλλιτέχνης που ζει στο Σακραμέντο, έχει δημιουργήσει στον κήπο της μια τοιχογραφία – πορτραίτο του Prince. Με έκπληξη ανακάλυψε ότι ο θάμνος που είχε φυτέψει πίσω από το έργο θέριεψε και άνθισε σε μία «κόμη από λουλούδια», σε έναν υπέροχο και όλο αγάπη φόρο τιμής στον «Πρίγκιπα».

Η Christine Stein φύτεψε το θάμνο όταν άκουσε τον Prince να λέει πως τα «432Hz είναι ο χρυσός κανόνας της μουσικής, προωθεί τη θεραπεία και είναι η συχνότητα του σύμπαντος».

«Όταν πέθανε, ξαναενώθηκε με το σύμπαν», είπε η καλλιτέχνης από την Καλιφόρνια. Κατά συνέπεια, τα παστέλ χρώματα στην τοιχογραφία αντιπροσωπεύουν έναν γαλαξία στον κόσμο, και το μοναδικό άστρο σε αυτόν τον γαλαξία είναι ο Prince.

«Το πνεύμα του ζει σε αυτή τη συχνότητα των 432Hz» εξήγησε.

«Τώρα, εκατοντάδες μέλισσες και λίγα πουλάκια ζουν σε αυτόν τον θάμνο», έγραψε στις αναρτήσεις της στο Twitter, η Christine Stein και πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την καλλιτεχνική απεικόνιση του Αμερικανού τραγουδιστή και μουσικύ, με λουλουδένια μαλλιά.

Prince - Christine Stein - Hit Channel

«Ο Prince είχε τρέλα με τα πουλιά και τις μέλισσες. Ξέρω ότι θα το λάτρευε αυτό. Τι υπέροχος φόρος τιμής στον ήρωά μας!», ανέφερε στο Twitter ένας χρήστης.

Αφήστε το σχόλιό σας