Πλησιάζει η ημέρα που οι Onirama θα μας προσφέρουν το επόμενο τραγούδι τους, αυτή τη φορά μία μπαλάντα!

Οι Onirama, το αγαπημένο συγκρότημα με την αστείρευτη ενέργεια που ξέρει πώς να μας ελκύει με κάθε κυκλοφορία του, βάζει ρότα για νέο τραγούδι!

Έβαλαν… «φωτιά στα φρένα» με μία υπέροχη διασκευή από «Το Μηδέν» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που αναδείχθηκε σε κορυφαία επιτυχία και επέστρεψαν για να… «βασανιστούν», να «ζαλιστούν γλυκά» και να «χάσουν τον έλεγχο» με την ακαταμάχητη μελωδία και την έμφυτη αισιοδοξία του «Ποτέ Δεν Ξέρεις».

Οι κοινές εμφανίσεις των Onirama με το Χρήστο Κυριαζή σε ένα ανατρεπτικό σχήμα στο «Anodos» συζητήθηκαν, καθώς ο συνδυασμός τους όσο παράταιρος κι αν ακούστηκε, στην πράξη ήταν άκρως ταιριαστός.

«Θέλω να σε δω»

Οι Onirama, οι πρίγκιπες της ελληνικής δισκογραφίας, είναι άριστοι γνώστες της δημιουργίας τραγουδιών που παρασύρουν στο ρυθμό τους και ανεβάζουν τη διάθεση. Εκτός αυτών, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν εξίσου εξαιρετικά και στις μπαλάντες.

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα, μιας και υπάρχει μία ολόκληρη ήμερα αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτόν.

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που και οι Onirama θα απαθανατίσουν τον ερωτισμό τους για τον μεταγγίσουν στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους.

Όπως εκμυστηρεύεται ο Θοδωρής Μαραντίνης, το νέο single του συγκροτήματος ονομάζεται «Θέλω Να Σε Δω» και είναι μία μπαλάντα (καθόλου «παράξενη») που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal για να αναβλύσει έρωτα και αγάπη!

Μείνετε συντονισμένοι!

Μην το χάσετε: Ένα απρόβλεπτο πάρτι
στο video των Onirama για το «Ποτέ Δεν Ξέρεις»

Onirama - Θοδωρής Μαραντίνης - Ποτέ Δεν Ξέρεις (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας