Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρέθηκαν μαζί τις προάλλες οι Onirama και ο Σάκης Τανιμανίδης, αφήνοντας λίγο το πόστο του στο «Surviror».

Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τη συνάντηση των Onirama με το Σάκη Τανιμανίδη!

Πρόσφατα, το αγαπημένο συγκρότημα πραγματοποίησε ένα «μυστηριώδες» γύρισμα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, όπως στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Πειραιά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως έγινε αντιληπτό από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο.

Οι Onirama δεν ήταν μόνοι τους, καθώς ένωσαν δυνάμεις με το Σάκη Τανιμανίδη, με τον παρουσιαστή του «Surviror» να αναγκάζεται να λείψει για λίγες ημέρες από τις υποχρεώσεις του στον Άγιο Δομίνικο.

Ποιος ήταν τελικό ο λόγος για τον οποίο βρέθηκαν μαζί οι δύο πλευρές; Η αποκάλυψη μόλις έγινε για να ξεδιαλύνει τις απορίες.

Η αναπάντεχη αυτή συνύπαρξη πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες της καμπάνιας γνωστής μάρκας αναψυκτικού. Για τον ίδιο σκοπό, οι Οnirama τραγουδούν ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κλείσε Τα Μάτια», που δε σχετίζεται με την ομώνυμη μεγάλη επιτυχία τους καθώς αποτελεί ελληνική προσαρμογή του «Taste The Feeling» που πλαισιώνει τη διεθνή εκστρατεία της εταιρείας αναψυκτικών.

Ουσιαστικά, το τραγούδι της εκστρατείας πλαισιώνεται με ένα video clip, όπου πρωταγωνιστεί ο Σάκης Τανιμανίδης και με τους Onirama να ανεβάζουν τη διάθεση σε κάθε περίσταση!

Δείτε το video παρακάτω:

 

Δείτε επίσης: «Θέλω Να Σε Δω», ένα απρόσμενο τραγούδι
από τους Onirama δια χειρός Χρήστου Κυριαζή

Onirama - Θέλω Να Σε Δω (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας