Τον καινούριο δίσκο τους κάνουν πραγματικότητα οι Onirama.

Οι Onirama, οι «πρίγκιπες» της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφορούν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους για να μας μυήσουν στην τέχνη της pop!

Τρίτα χρόνια μετά το άλμπουμ «Μεθυσμένο Τατουάζ», το αγαπημένο συγκρότημα δε σταματά ούτε στιγμή να ψάχνεται και να πειραματίζεται, επιστρέφοντας με καινούριο ολοκληρωμένο δίσκο.

Οι τελευταίες επιτυχίες που μας έχει προσφέρει το γκρουπ με την ατελείωτη ενέργεια σε κάθε εμφάνιση επί σκηνής είναι μία electro swing και funky διασκευή στο κλασικό «Το Μηδέν» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που εκτινάχθηκε έως την κορυφαία τετράδα του ελληνικού airplay, το απρόβλεπτο πάρτι του «Ποτέ Δεν Ξέρεις» και το «Θέλω Να Σε Δω«, μία απρόσμενη συνάντηση με τη μουσική και τους στίχους του Χρήστου Κυριαζή.

Στη νέα κυκλοφορία τους οι Onirama αντλούν διάθεση από την αξέχαστη επιτυχία τους «Κλείσε Τα Μάτια» και έρχονται τώρα με το «Κλείσε Τα Μάτια 2017» (Taste The Feeling), την ελληνική προσαρμογή του τραγουδιού για τη διεθνή καμπάνια γνωστής εταιρείας αναψυκτικών.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η υπόλοιπη μπάντα συγκεντρώνουν σε ένα μέρος τις επιτυχίες τους και μαζί με δύο ακόμα δύο διασκευές – έκπληξη κάνουν πραγματικότητα το καινούριο άλμπουμ τους που είναι πραγματικά ένα pop έργο τέχνης.

Το «Ποπ Αρτ» έρχεται με 11+3 τραγούδια το Σάββατο 17 Ιουνίου σε πρώτη κυκλοφορία μαζί με γνωστή εφημερίδα, ενώ αμέσως μετά θα διατεθεί στα ψηφιακά καταστήματα και στη συνέχεια στα δισκοπωλεία από τη Minos EMI / Universal.

Τα τραγούδια του άλμπουμ

1. Δις Ιζ Ε Φανκι Σεξυ Μπιτ
2. Ποτέ Δεν Ξέρεις
3. Το Μηδέν
4. Κλείσε Τα Μάτια 2017 (Taste The Feeling)
5. Τι Είναι Αγάπη;
6. Τόσα Καλοκαίρια 2017
7. Θέλω Να Σε Δω
8. Θεσσαλονίκη Μου
9. World Party (The YoLo Song)
10. Ο Μαγικός Καθρέφτης
11. Χάπυ Σονγκ

Bonus Tracks
12. Τι Είναι Αγάπη; – Acoustic Version
13. Θέλω Να Σε Δω – Alex Simon Remix
14. World Party – Alex Leon Remix

Με το παραπάνω ζωντανό video, το συγκρότημα κάλεσε τους ακολούθους του στο Facebook να δείξουν την «αντίδρασή» τους και να συμβάλλουν ώστε να αποκαλυφθεί το εξώφυλλο του επερχόμενου CD.

Την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του CD οι Onirama θα τραγουδήσουν στο «Colour Day Festival» που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.

 

Αφήστε το σχόλιό σας