Το νέο τραγούδι των Onirama αποκτά μορφή με ένα ευχάριστο video clip που ξεκινά από την εξοχή και καταλήγει σε ένα καλοκαιρινό πάρτι στην πόλη.

Οι Onirama ενηλικιώθηκαν και υποδέχθηκαν το καλοκαίρι με το ολοκαίνουριο τραγούδι «Η Ζωή Μαζί Με Σένα» που μόλις οπτικοποιήθηκε.

Ύστερα από 18 χρόνια πορείας, γεμάτα δυνατά τραγούδια και εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις, έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους ως ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Οι Onirama ενηλικιώνονται, ωριμάζουν μουσικά και εγκαινιάζουν μία καινούρια σελίδα στη σταδιοδρομία τους με το νέο single «Η Ζωή Μαζί Με Σένα».

Για την παραγωγή του τραγουδιού έχει μεριμνήσει ο Γιώργος Κυβέλλος, ένα έμπειρο στελέχος και με διαδρομή δεκαετιών στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας, ο οποίος θα επιμεληθεί και τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο των Onirama, που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018.

Θοδωρής Μαραντίνης - Onirama - Η Ζωή Μαζί Με Σένα - video clip - Hit Channel

«Η Ζωή Μαζί Με Σένα» είναι ένα τραγούδι με έμφυτη αισιοδοξία που μας παρακινεί να βάλουμε «X» στο γυάλινο κόσμο που καταρρέει και να ξεκινήσουμε τη ζωή από το αρχή, αψηφώντας όλες τις δυσκολίες. Η μουσική ανήκει στον ταλαντούχο Γιάννη Στίγκα και οι στίχοι είναι μία δημιουργία του καταξιωμένου Νίκου Μωραΐτη.

Το video clip του «Η Ζωή Μαζί Με Σένα» έγινε πράξη υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Μιχελόπουλου και μεταφέρει την ανέμελη διάθεση του καλοκαιριού.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντά στην εξοχή τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και μαζί θυμούνται υπέροχες στιγμές από τη συνεργασία τους.

Στη συνέχεια, οι Onirama στήνουν μαζί με τους φίλους τους ένα ξέφρενο πάρτι σε μία πολύχρωμη αυλή μέσα στο γκρίζο της πόλης, με βασικά συστατικά την αστείρευτη ενέργεια, το έντονο πάθος και την ατελείωτη διάθεση που τους χαρακτηρίζει κάθε φορά που ανεβαίνουν στη σκηνή εδώ και 18 χρόνια.

Κυκλοφορεί από τη Yolo Music και τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας