Οι Onirama και ο Χρήστος Κυριαζής θα συνδυάσουν τη γοητεία του νέου με την εμπειρία του παλιού!

Μία αναπάντεχη μουσική συνύπαρξη επιφυλάσσουν οι Onirama για τις νέες ζωντανές εμφανίσεις τους!

Έπειτα από τη δυναμική παρουσία του δίπλα στο Σάκη Ρουβά στο «Estate», το αγαπημένο συγκρότημα «μετακομίζει» για το φετινό χειμώνα σε διαφορετικό σημείο της Λεωφόρου Πειραιώς.

«Βάλαμε φωτιά στα φρένα»

Στο νούμερο 183, όπου βρίσκεται και το «Άνοδος Live Stage», οι Onirama θα… «βάλουν φωτιά στα φρένα» και με κολλημένο το γκάζι θα στήσουν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα, γεμάτο από παλιές και νέες επιτυχίες.

Με σύμμαχο την ανεξάντλητη που διαθέτει μόνιμα ο Θοδωρής Μαραντίνης και η υπόλοιπη μπάντα, οι βραδιές θα σημαδευτούν από την ακαταμάχητη αύρα των Onirama.

Οι Onirama μηδενίζουν τη ζωή
με το video clip από «Το Μηδέν»

«Στο μυαλό μου είσαι»

Η μεγαλύτερη έκπληξη «κρύβεται» στο όνομα που θα συμπληρώσει το «σκηνικό» στο «Άνοδος».

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Χρήστος Κυριαζής επανακάμπτει δριμύτερος τόσο στη δισκογραφία όσο και στα νυχτερινά συμβάντα της πρωτεύουσας, έχοντας πάντα ως συνοδεία τις αξέχαστες επιτυχίες που έγραψε και ερμήνευσε στην καριέρα του.

Αν μη τι άλλο, τα δύο διαφορετικά μουσικά είδη που εκπροσωπεί επάξια η κάθε πλευρά θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που θα συνδυάσει τη γοητεία του νέου με την εμπειρία του παλιού.

Το σχήμα συμπληρώνουν οι Stereo Soul και ο Alex Leon.

Οι Onirama με special guest το Χρήστο Κυριαζή θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο «Άνοδος» από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Onirama, Χρήστος Κυριαζής & Stereo Soul
σε ένα υπέροχο video για τις εμφανίσεις τους

Onirama - Θοδωρής Μαραντίνης - Χρήστος Κυριαζής - Stereo Soul - Alex Leon - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας