Το «Summer Nostos Festival» απογειώθηκε με την αστείρευτη ενέργεια των Onirama.

Οι Onirama γιόρτασαν την ενηλικίωσή τους με μια κορυφαία συναυλία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του «Summer Nostos Festival».

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, 10.000 θεατές πλημμύρισαν το Ξέφωτο και μετέτρεψαν την πιο μεγάλη μέρα του χρόνου στην πιο φωτεινή νύχτα.

Οι Onirama υποδέχτηκαν το κοινό που τους αγάπησε, τους ακολούθησε πιστά 18 χρόνια, και ταυτόχρονα ενηλικιώθηκε μαζί τους. Onirama και κοινό, πιστοί συνταξιδιώτες στο όνειρο αλλά συνάμα πιο ώριμοι αλλά πάντα με το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό.

Κυρίαρχο στοιχείο της βραδιάς τα τραγούδια. Τραγούδια αληθινά που παραμένουν ζωντανά και διαχρονικά στο πέρασμα του χρόνου.

18 χρόνια γεμάτα από μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, ξεχωριστές live εμφανίσεις, ανατρεπτικές συνεργασίες αποτυπώθηκαν σε αυτή τη μεγαλειώδη συναυλία δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γιορτής.

Πάρτε μία γεύση εδώ:

Μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις του «Summer Nostos Festival» (SNFestival), το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει για τέταρτο καλοκαίρι, ως οικοδεσπότης, διοργανωτής και αποκλειστικός δωρητής, για μία μόνο εβδομάδα το χρόνο, στο σπίτι που δημιούργησε για όλο τον κόσμο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το «Summer Nostos Festival» κλείνει μέσα του την ιδέα του νόστου, της αστείρευτης επιθυμίας για επιστροφή σε καθετί οικείο, σε συναισθήματα και παραστάσεις που μας έχουν διαμορφώσει και νοσταλγούμε.

Ένα φεστιβάλ ανοιχτό και φιλόξενο, με πρόγραμμα που ενθαρρύνει τη συνύπαρξη όλων χωρίς αποκλεισμούς και καλωσορίζει τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

Οι Onirama ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2000 και κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να γίνουν γνωστοί για τις δυναμικές live εμφανίσεις τους.

Στις συναυλίες τους συνδυάζουν τις rock καταβολές τους με την αγάπη τους για την pop μουσική, δημιουργώντας ένα κλίμα που αφήνει στους θεατές την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ξέφρενο πάρτι.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας