Μία αναπάντεχη έκπληξη έστησαν οι Onirama για τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Οι Onirama ετοίμασαν μία φάρσα στον Θοδωρή Μαραντίνη, τον κεντρικό τραγουδιστή τους.

Τα μέλη της μπάντας γέμισαν το στούντιο με πολλές, μικρές, πολύχρωμες μπάλες και κάλεσαν τον Θοδωρή Μαραντίνη να έρθει να τους βρει γρήγορα.

Όταν ο τελευταίος πέρασε την πόρτα, τον περίμενε η… αναπάντεχη αλλά και ευχάριστη έκπληξη των συνεργατών του, οι οποίοι τον «έλουσαν» με τις μικρές, πολύχρωμες μπάλες που ήταν διάσπαρτες σε κάθε γωνία του χώρου, ακόμη και επάνω στα μουσικά όργανα.

Και τότε ήταν η στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι και οι Onirama επιδόθηκαν σε έναν ανελέητο «πόλεμο» με τις μπάλες, απευθύνοντας στο τέλος το σύνθημα «ζήσε το παιχνίδι».

Όπως προκύπτει, η φάρσα που έγινε στο Θοδωρή Μαραντίνη αποτελεί μέρος καμπάνιας του ΟΠΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Συγχρόνως, οι Onirama, το πιο εκρηκτικό pop συγκρότημα, επέστρεψαν δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα, αυτή τη φορά στο «Κέντρο Αθηνών» μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν την προηγούμενη Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου και θα συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Επιπλέον, το αγαπημένο γκρουπ βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο του single που θα διαδεχθεί το «Κλείσε Τα Μάτια 2017» (Taste The Feeling), το οποίο βρίσκεται για περισσότερους από πέντε μήνες στο Top 50 του ελληνικού airplay.

Διαβάστε ακόμα:
Οι Onirama κυκλοφορούν νέο «Ποπ Αρτ» άλμπουμ

ONIRAMA - YABANAKI - VARKIZA - BEACH RESORT - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας