Τις επιλογές των Onirama σχολίασε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Οι Onirama μίλησαν στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Όλα Καλά» και αναφέρθηκαν στη Eurovision, στην καλύτερη συνεργασία τους και στο «X Factor».

Το αγαπημένο συγκρότημα δέχθηκε δύο φορές πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, όμως την απέρριψε.

«Δύο φορές έχει γίνει επίσημη πρόταση. Ήταν στις αρχές σχετικά (της πορείας τους). Απλά, τότε επειδή εμείς χτίζαμε λίγο – πολύ την καριέρα μας εδώ, λίγο το ρεπερτόριό μας, τις εμφανίσεις μας και τα λοιπά, θέλαμε να προσκολληθούμε σε αυτό. Και τις δύο φορές αρνηθήκαμε δηλαδή γι’ αυτό το λόγο, να μπούμε σε οποιαδήποτε διαδικασία. Επειδή ήταν το χτίσιμο της αρχής και δε θέλαμε να μπλέξουμε με όλο αυτό», αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Εγώ νομίζω ότι η Eurovision είναι ένα πολύ όμορφο μουσικό πανηγύρι, με την καλή έννοια τέλος πάντων, στο οποίο πρέπει να είσαι -νομίζω- μέσα σε κάποια πλαίσια για να μπορείς να το υποστηρίξεις», πρόσθεσε ο μπασίστας του συγκροτήματος, ο Alex Simon Papaconstantinou.

Ποια συνεργασία θα ήθελαν να επαναλάβουν οι Onirama;

«Πέρασα πάρα πολύ καλά στη συνεργασία μας με την Έλενα Παπαρίζου, να σου πω την αλήθεια, γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ “έξω καρδιά”, φοβερό ταλέντο έτσι κι αλλιώς και είναι τόσο πολύ loud τύπος που πέρασα καταπληκτικά», εκμυστηρεύτηκε ο κεντρικός τραγουδιστής της μπάντας.

Γιατί ο Θοδωρής Μαραντίνης δε συνέχισε στην κριτική επιτροπή του «X Factor»;

«Κατ’ αρχήν, δεν ήταν δική μου επιλογή. Επειδή την επόμενη χρονιά είχαν αρκετά παιχνίδια και το δεύτερο “X Factor” ερχόταν μετά από όλα αυτά, το κανάλι είχε μία άποψη να αλλάξει όλη την κριτική επιτροπή, γι’ αυτό και έκανε αρκετές αλλαγές. Δηλαδή ουσιαστικά ήταν μόνο η Τάμτα, γιατί νόμιζε (ο σταθμός) ότι χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα ώστε να πάει ακόμα καλύτερα το παιχνίδι. Τώρα αν τους βγήκε ή δεν τους βγήκε, δεν το ξέρω εγώ. Αυτοί ξέρουν καλύτερα», σχολίασε.

«Εμένα με χαροποιεί ότι το έκανα. Πέρασα πάρα πολύ καλά μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Νιώθω ότι και κέρδισα και έμαθα καινούρια πράγματα και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή κάτι τέτοιο ή κάτι αντίστοιχο, θα ξαναπροκύψει», είναι το συμπέρασμα του Θοδωρή Μαραντίνη.

Διαβάστε ακόμα:
Τι έκαναν οι Onirama μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Onirama - Σάκης Τανιμανίδης - Κλείσε Τα Μάτια 2017 (Taste The Feeling) - video clip - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας