Τον καινούριο δίσκο τους παρουσίασαν οι Onirama, σε μία εκρηκτική βραδιά δίπλα στη θάλασσα και κάτω από την πανσέληνο του Ιουλίου.

Μία καλοκαιρινή συναυλία πραγματοποίησαν οι Onirama στο «Yabanaki – Varkiza Beach Resort», την Κυριακή 9 Ιουλίου, με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου CD τους με τίτλο «ΠΟΠ ΑΡΤ» από τη Minos EMI / Universal.

Μια μεγάλη συναυλία δίπλα στη θάλασσα, κάτω από την πανσέληνο του Ιουλίου, με πολύ κέφι, ενέργεια και υπέροχα τραγούδια!

Το κοινό που ήταν εκεί, δίπλα στους Onirama, για να γιορτάσουν μαζί τους την κυκλοφορία του καινούριου αυτού δίσκου διασκέδασε με όλα τα αγαπημένα hits του συγκροτήματος αι βέβαια όλα τα τραγούδια του «ΠΟΠ ΑΡΤ», πολλά από τα οποία είναι ήδη γνωστές επιτυχίες της τελευταίας διετίας, όπως τα «Ποτέ Δεν Ξέρεις», «Το Μηδέν», «Όλα Εσύ Μου Τα ‘Μαθες», «Τι Είναι Αγάπη;» και «Θέλω Να Σε Δω».

Στο δίσκο συμπεριλαμβάνεται και το ολοκαίνουριο τραγούδι των Onirama, «Κλείσε Τα Μάτια 2017», που αποτελεί την ελληνική προσαρμογή του γνωστού τραγουδιού της παγκόσμιας καμπάνιας της Coca-Cola, «Taste The Feeling».

Η παρουσίαση του δίσκου δίπλα στο κύμα της θάλασσας, ήταν ένα live γεμάτο ενέργεια και ένταση, όπως οι μοναδικοί Οnirama κάνουν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση.

Κλείστε τα μάτια… και απολαύστε το νέο soundtrack του καλοκαιριού!

Δείτε επίσης:
Ο νέος «Ποπ Αρτ» δίσκος των Onirama
κυκλοφορεί με τις καλύτερες μουσικές στιγμές τους

Onirama - Ποπ Αρτ (album cover 2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας