Με μία δυνατή ερωτική μπαλάντα συστήνονται οι oneyearlater.

Δύο ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες και μία συγκινητική ιστορία κρύβονται πίσω από τους oneyearlater, που κάνουν το ντεμπούτο τους με το «Δύσκολος Καιρός».

Τους oneyearlater αποτελούν δύο ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες, ο τραγουδιστής Ανδριανός Λαμπρινάκος και ο παραγωγός Δημήτρης Στρατής.

Ο Ανδριανός μας συστήθηκε τον Μάιο του 2018 με το τραγούδι «Έφυγες», στο οποίο ο Δημήτρης, που επίσης ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία και παίζει κιθάρα και πιάνο, έγραψε τη μουσική.

Το όνομά τους προέκυψε από μία συγκινητική προσωπική τους ιστορία και, συγκεκριμένα, την απώλεια ενός κοινού τους φίλου. Το «oneyearlater» είναι μία μεταξύ τους συμφωνία κάθε χρόνο να κοιτούν προς τα πίσω και να βλέπουν πόσο προχώρησαν στη ζωή τους και ποιους από τους στόχους τους πέτυχαν.

Διαβάστε ακόμα: oneyearlater – Το ταλαντούχο duo που έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις

Το «Δύσκολος Καιρός» είναι μία ρυθμική και δυναμική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους των oneyearlater, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Ο φρέσκος ήχος και η αισθαντική ερμηνεία «ντύνονται» με εικόνα στο music video που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στο «Greece’s Next Top Model» και μπήκαν στην κορυφαία δεκάδα, την Άννα Τσακουρίδου.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Hit Channel από τα γυρίσματα του video clip:

 

Αφήστε το σχόλιό σας