Ένα αρχιτεκτονικό στολίδι του Μανχάταν επισκέπτονται οι OneRepublic στο video clip του «Connection».

Οι OneRepublic οπτικοποιούν το νέο τραγούδι τους «Connection», το οποίο κυκλοφορεί από τις Mosley Music και Interscope Records / Universal Music.

Ο Ryan Tedder, ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, δήλωσε ότι υπήρχαν περίπου πέντε τραγούδια για να επιλέξουν αυτό που θα ανοίξει τον κύκλο για το επόμενο άλμπουμ τους και το «Connection» ταίριαζε καλύτερα στο καλοκαίρι. Η ιδέα του τραγουδιού και της νέας δισκογραφικής δουλειάς βασίζεται στην ανθρώπινη σύνδεση, επισημαίνει ο Tedder.

Το προηγούμενο διάστημα, οι OneRepublic προχώρησαν σε μία διπλή συνεργασία με τον Logic.

Η μπάντα ένωσε δυνάμεις με τον ράπερ στο «Start Again», που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack για τη δεύτερη σεζόν του «13 Reasons Why» (13 Γιατί) και μετέπειτα, ο Ryan Tedder συμμετείχε στο «One Day» του Logic.

Το video clip του «Connection» έχει σκηνοθετήσει ο Joel Pront, έχοντας επιλέξει για το μεγαλύτερος μέρος ασπρόμαυρη αισθητική που συνάδει με τον αξιοθαύμαστο χώρο όπου έγιναν τα γυρίσματα.

Στα πλάνα παρακολουθούμε τον Ryan Tedder να περπατά στο μεγαλειώδες σταθμό τρένων «The Oculus» της Νέας Υόρκης, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (WTC).

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό έργο του Santiago Calatrava που κόστισε το αστρονομικό ποσό των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αντικατέστησε το σταθμό που καταστράφηκε από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Το video clip του «Connection», το οποίο συνυπογράφουν οι Ryan Tedder, Jacob Kasher, Noel Zancanella, Brent Kutzle και Zach Skelton, έχει χορογραφήσει ο Matthew Peacock.

 

Αφήστε το σχόλιό σας