Μισή εκατοντάδα θέσεις εκτινάσσεται η Γιάννα Τερζή με το «Όνειρό Μου» και βάζει ως στόχο την κορυφή.

Η Γιάννα Τερζή ανεβάζει ρυθμούς για την επερχόμενη Eurovision και μαζί εκτοξεύονται οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού της.

Η άνοιξη έχει κάνει την είσοδό της και αν για τους περισσότερους σημαίνει την άνοδο της θερμοκρασίας, για τους λάτρεις της Eurovision σημαίνει την αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της Ευρώπης, ο οποίος για φέτος θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή και θα ερμηνεύσει στη σκηνή του το «Όνειρό Μου», ένα τραγούδι που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε.

Σε μουσική και στίχους που υπογράφουν από κοινού Γιάννα Τερζή, Άρης Καλημέρης, Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου, το «Όνειρό Μου» αποτελεί ένα διάλογο μεταξύ της Ελλάδας και των Ελλήνων. Τα παραδοσιακά και τα βαλκανικά στοιχεία κυριαρχούν στο ηχόχρωμα του τραγουδιού.

Δύο μήνες πριν τη διεξαγωγή της φετινής Eurovision, το «Όνειρό Μου» εισβάλλει εντυπωσιακά στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, πραγματοποιώντας ένα θεαματικό και απίστευτο άλμα 52(!) θέσεων μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το τραγούδι έχει ξεπεράσει αθροιστικά τις 6,1 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η Γιάννα Τερζή θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, την Τρίτη 8 Μαΐου, στον οποίο θα συμμετάσχει και η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα. Ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο 12 Μαΐου.

Το «Όνειρό Μου» της Γιάννας Τερζή κυκλοφορεί από την Panik Records.

Αφήστε το σχόλιό σας