Οι oneyearlater έχουν τη δική τους ιδιαίτερη ιστορία.

Δύο ταλαντούχοι νέοι μουσικοί, ο Ανδριανός Λαμπρινάκος και ο Δημήτρης Στρατής, ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό το όνομα oneyearlater και ετοιμάζονται να μας παρασύρουν από το πρώτο τους κιόλας τραγούδι!

Αφορμή για να συμπράξουν οι δύο ταλαντούχοι μουσικοί, που είναι συντοπίτες και φίλοι, στάθηκε το τραγούδι «Έφυγες», το δισκογραφικό ντεμπούτο του Ανδριανού, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018 από την Panik Records.

Οι μήνες που ακολούθησαν «σημαδεύτηκαν» από την απώλεια ενός κοινού φίλου τους, γεγονός που τους ώθησε στη δημιουργία των oneyearlater.

Επέλεξαν αυτό το όνομα ως μία μεταξύ τους συμφωνία κάθε χρόνο να κοιτούν προς τα πίσω και να βλέπουν πόσο προχώρησαν στη ζωή τους και ποιους από τους στόχους τους πέτυχαν.

Το πρώτο τραγούδι των oneyearlater είναι μία ρυθμική και δυναμική μπαλάντα, με τίτλο «Δύσκολος Καιρός», η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα, μαζί με music video, από την Panik Records.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε locations στο κέντρο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Μάλιστα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στο «Greece’s Next Top Model» και μπήκαν στο Top 10, την Άννα Τσακουρίδου!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Hit Channel από τα γυρίσματα του video clip:

 

Αφήστε το σχόλιό σας