Οι One Direction θα είχαν χωρίσει τους δρόμους τους από πολύ νωρίς, εάν δεν υπήρχε η ουσιαστική συνεισφορά ενός εκ των αγοριών.

Ο Niall Horan αποκάλυψε ποιο μέλος των One Direction ήταν υπεύθυνο για τη διατήρηση του συγκροτήματος ενωμένου.

Ο 23χρονος τραγουδιστής διαφωνεί απόλυτα με τον Louis Tomlinson όταν χαρακτηρίζεται ως το ξεχασμένο μέλος των One Direction.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «The Newspaper» της Σιγκαπούρης, ο Niall Horan είπε ότι οι One Direction παρέμειναν ενωμένοι μόνο μέχρι το τέλος του 2015 λόγω του Louis Tomlinson:

«Είναι ένα σημαντικό, απίστευτο μέλος των Οne Direction και θα είχαμε χαθεί πολύ καιρό πριν αν δεν ήταν αυτός, μας κράτησε μαζί», σχολίασε. Σύμφωνα με τον Ιρλανδό καλλιτέχνη, ο Louis Tomlinson ήταν πολύ ανασφαλής και κλειστός από την αρχή μέσα στην ομάδα, ακόμα και όταν βρίσκονταν στο βρετανικό «X Factor». Με την πάροδο του χρόνου απελευθερώθηκε και η συμβολή του ήταν θεμελιώδης.

«Έγινε πολύ πιο σίγουρος, θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, μετά βίας μίλησε. Με το πέρασμα του χρόνου, έκανε τη δική του μουσική, έδειξε την αυξανόμενη αυτοπεποίθησή του.», επισημαίνει ο Niall Horan.

Ο Louis Tomlinson συνυπέγραψε αρκετές από τις επιτυχίες των One Direction, όπως τα «Perfect», «History», «Midnight Memories», «Story Of My Life», «Steal My Girl» και «Night Changes» ανάμεσα σε άλλα.

Βέβαια, αυτήν την περίοδο το boy band έχει προχωρήσει σε προσωρινή παύση της δράσης του και τα μέλη του έχουν ξεκινήσει με επιτυχία την προσωπική καριέρα τους.

Δείτε επίσης: Θα επανασυνδεθούν
οι One Direction στο σόλο άλμπουμ του Niall Horan;

One Direction (Harry Styles - Niall Horan - Liam Payne - Louis Tomlinson) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας