Ζayn Μalik

Επιτέλους ο Zayn μίλησε…

Επιτέλους μιλάει ο Zayn. Πριν από δύο ημέρες ο τραγουδιστής ανακοίνωσε το ηχηρό αντίο από τους One Direction προκαλώντας αντιδράσεις στις  Directioner σε όλον τον κόσμο. Μέσα στο χαμό ο Zayn αποφάσισε να μιλήσει και να πει γιατί αποχώρησε. Όπως είπε:  “Δεν μπορούσα πλέον να συνεχίσω”.

zayn1d

Σε συνέντευξή του στη Sun, το πρώην μέλος των 1D ομολόγησε ότι δεν λυπάται:  «Αυτή είναι μια στιγμή παράλογη , άγρια και λίγο τρελή, αλλά ταυτόχρονα νιώθω σαν να μην είχα ποτέ τόσο έλεγχο στη ζωή μου. – Είπε – Αισθάνομαι ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σωστή για μένα και σωστή  για τα παιδιά».

Ναι! Η αλήθεια είναι ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν ευτυχισμένος για πολύ καιρό. Κάτι που δεν είναι εύκολο να χωνέψουν οι fan αλλά είναι πολύ ειλικρινής. «Προσπάθησα να συνεχίσω να κάνω κάτι που δεν ήθελα να κάνω πια και αυτό το προσπάθησα ίσως για το καλό και την ευτυχία άλλων ανθρώπων. Το έκανα για τους fan, προσπάθησα να προχωρήσω μόνο για αυτούς.»

tumblr_ncglkctQIZ1rqvriio2_500

Μόνο του μέλημα ήταν οι fan όπως λέει. «Η μόνη  μου ανησυχία είναι ότι απογοήτευσα τους fan με κάποιο τρόπο. – Είπε – Αλλά δεν τους γύρισα την πλάτη ή κάτι παρόμοιο, απλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι που δεν ένιωθα πραγματικό».

Zayn πρόσθεσε ότι τα αγόρια ήταν αλληλέγγυα με την απόφασή του και πως τον κατάλαβαν πλήρως. Όσο για το τι σκέφτεται να κάνει τώρα; «Προς το παρόν θέλω μόνο να χαλαρώσω και να είμαι ο εαυτός μου».

Αφήστε το σχόλιό σας