Σύμφωνα με τους τελευταίους ψιθύρους τα μέλη των One Direction πρόκειται να δουλέψουν πάνω στα ατομικά τους σχέδια, αφήνοντας προσωρινά τις υποχρεώσεις τους στο γκρουπ!

Οι One Direction φέρονται να χωρίζουν τους δρόμους τους την επόμενη άνοιξη προκειμένου τα μέλη τους να εστιάσουν στην ανάπτυξη της προσωπικής τους καλλιτεχνικής διαδρομής.

Αν και οι φήμες που έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια σχετικά με το μέλλον του δημοφιλέστατου boy band είναι πολλές, δεν πρέπει να παραλείπουμε από την ύπαρξη όποιας είδησης και την αποχώρηση του Zayn Malik από τη σύνθεση του γκρουπ τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως αναφέρει η βρετανική «The Sun», η οποία απεκάλυψε την ενδεχόμενη εξέλιξη, την πληροφορία μετέφερε μία «πηγή που βρίσκεται κοντά στο συγκρότημα». Ο ίδιος πληροφοριοδότης εκτίμησε πως οι One Direction αξίζουν να έχουν τουλάχιστον έναν χρόνο χωριστής πορείας για επικεντρωθούν στις ατομικές τους βλέψεις.

Παρ’ όλα αυτά, η είδηση δε κάνει λόγο για οριστική διάλυση των One Direction. Ο Harry Styles, ο Liam Payne, ο Louis Tomlinson και ο Niall Horan θα επανέλθουν στο σχήμα του συγκροτήματος «κάποια στιγμή στο μέλλον».

Οι επίσημοι εκπρόσωποι των One Direction δε θέλησαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με τις έντονες συζητήσεις οι οποίες έχουν προκύψει, ενώ και οι λογαριασμοί των 1D στα social media έχουν αποφύγει – μέχρι στιγμής – να τοποθετηθούν στο θέμα.

Υπενθυμίζουμε ότι η δημοφιλής τετράδα κυκλοφόρησε στις 31 Ιουλίου ένα νέο single με τίτλο «Drag Me Down», το πρώτο δείγμα της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς της. Οπότε, υποθέτουμε πως προτού επέλθει η φημολογούμενη προσωρινή διάσπαση των One Direction την άνοιξη του 2016, θα έχει ήδη έρθει το πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ τους!

Αφήστε το σχόλιό σας